MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba Candır 9. bölümünde Salih hastanelik oldu

Aile dizisi Baba Candır yayınlanan son bölümüyle izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam etti. Renkli konusu ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Baba Candır 9. bölümünde Salih'in hastaneye kaldırılması küsleri barıştırdı.

Ekranlara yeni bir soluk getiren Baba Candır 9. bölümüyle izleyicileriyle buluşmaya devam etti. Dizi severlerin; komik diyaloglara, karakterlerin ilişkilerindeki yeni karışıklıklara ve yanlış anlaşılmalara sahne olduğu Baba Candır 9. bölümünde; Aslı, Egemen'in ailesinin yanına bayram kutlamasına gitmeye karar verir ancak eve gittiğinde beklemedik bir durumla karşılaştı. Başrollerini; Settar Tanrıöğen, Özgün Karaman, Tülay Bursa, Melis Tüzüngüz gibi isimlerin paylaştığı, samimi anlatımıyla dizi severlerin ilgisini çeken Baba Candır 9. bölümü 27 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de TRT 1'deydi!

BABA CANDIR 9. BÖLÜM ÖZETİ

Baba Candır son bölümünde; Bayram günü Çelik ailesinde biraz buruk başladı. Salih tansiyonu yükseldiği için hastaneye yatırılmıştı. Fakat tüm ailenin hastanede toplanması kırgınlıkları ve dargınlıkları unutmaya yardımcı oldu. Hasan'ların evinde ise farklı bir bayram havası esmekteydi. Rüzgar'ın evlerine yerleştiğini öğrenen Haluk problem çıkardı. Rüzgar'ı babasının gözünden düşürmek için türlü türlü oyunlar oynadı. Ceylan Rüzgar ile evlenmesini istediği için Emrecan'a kızgındı. Emrecan ve Ceylan ciddi bir konuşma yaptılar. Aslı, Egemen'in ailesinin bayramını kutlamak için evlerine geldi. Eve gittiğinde beklemedik bir durumla karşılaştı. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bayramı fırsat bilen komşular Ece'ye görücü geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler