MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bade İşçil'e şok eden teklif

Boşanması olay olan Bade İşçil cephesinde sular durulmak bilmiyor. Bu kez "Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok!" diyen Bade İşçil'e götürülen teklif şaşırttı.

Olaylı medyatik çift Bade İşçil-Malkoç Süalp cephesinde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Boşanma iddialarını ilk önce yalanlayan ancak sonrasında "Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok." açıklamasıyla çok eden Bade İşçil, bu kez aldığı teklifle gündeme geldi. Boşanma dilekçesindeki iddialarıyla şok eden Bade İşçil'e kadın sığınma evinde yaşaması teklif edildi. Ünlü oyuncu: "Orada yaşamak istemem!" diyerek bu talebinden de vazgeçti.

BARINAK TALEBİNDEN VAZGEÇTİ

Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin karşılıklı suçlamalarla süren boşanma davasında yaşanan gelişmeler sosyal ve yazılı medyaya damga vurmaya devam ediyor. Boşanma kararının ilk günlerinde "Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok." açıklamasında bulunan Bade İşçil'e mahkemeden teklif geldi. Mahkeme Bade İşçil'e "Sığınacak yerin yoksa, kadın sığınma evine yerleşebilirsin!" fikrini sundu. Bu teklif üzerine olaylı isim Bade İşçil "Kadın sığınma evine yerleşmek istemem!" cevabıyla döndükten sonra barınak talebini geri çekti.

TEKRAR ŞİKAYET ETTİ

Barınak talebinden vazgeçen Bade İşçil, 2 aylık uzaklaştırma kararını kaldıran Malkoç Süalp'i huzur ve sükununu bozduğu gerekçesiyle Beşiktaş Emniyeti'ne şikayet etti. Uzaklaştırma kararı devam ederken, Bade İşçil boşanma süreci içerisinde olduğu eşinin evinde kalıyordu ancak Malkoç Süalp'in uzaklaştırma kararını kaldırtıp eve dönmesiyle Bade İşçil, oğluyla birlikte babasının evine taşınmıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Malkoç Süalp'in evinin etrafından uzaklaştırılması isteyen Bade İşçil, Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne yaptığı başvuruda "Mahkeme kararı olmasına rağmen eşim evimin önüne geliyor, huzur ve sükunumu bozuyor." dedi. Bunun üzerine Malkoç Süalp hakkında "Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi için verilen tedbir kararına aykırılık suçu" iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler