MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bana Baba Dedi 1. bölümü yayınlandı

Bana Baba Dedi 1. bölümü eğlenceli sahneleri ile izleyicilerinden tam not aldı. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç gibi güçlü isimlerin yer aldığı Amerika'da yayınlanan sitcom "Baby Daddy" dizisinden uyarlanan Bana Baba Dedi ilk bölümü TV8'de yayınlandı.

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin, Ersin Korkut, Gözde Mutluer ve Özkan Uğur'un rol aldığı, Murat Boz'un da konuk oyuncu olarak yer aldığı, Bedran Güzel'in yönetmenliğini yaptığı, ABD'de 2012 yılında yayınlanmaya başlayan "Baby Daddy" adlı sitcom'un uyarlaması olan Bana Baba Dedi 1. bölümüyle izleyenleyicilere "merhaba" dedi. ABD'de 2012 yılında yayınlanmaya başlayan 'Baby Daddy' adlı sitcom'un uyarlaması olan Bana Baba Dedi 1. bölümüyle 10 Nisan Cuma akşamı TV8'de ekrana geldi.

BANA BABA DEDİ DİZİSİNİN KONUSU

Bu akşam ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan dizide Kaan, garsonluk yaparak kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan müzik sevdalısı bir gençtir. En yakın arkadaşı Cüneyt, babasını, alt katlarındaki daireyi Kaan'a kiralamaya ikna etmişti. Yediği içtiği ayrı gitmeyen bu iki arkadaşın hayatı, Kaan'ın ağabeyi Bora'nın eve yerleşmesiyle karıştı. Ancak yıllar önce başından talihsiz bir evlilik geçen Kaan'ın hayatını altüst eden sürpriz, kapının önüne bırakılan bir pusetin içindeydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler