MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bana Baba Dedi 2. bölümü ile çok güldürdü

Bana Baba Dedi 2. bölümü ile ekranların yeni fenomeni olmaya devam etti. Baby Daddy sitcomdan uyarlanan Bana Baba Dedi son bölümde Kapıcı Rafet'in çocuk yapma sevdası izleyicileri kahkaya boğdu.

Amerika'da yayınlanan Baby Daddy sitcom dizisinden uyarlanan Bana Baba Dedi son bölümü ile cuma akşamlarına keyif katmaya devam etti. Dizinin bu bölümünde ansızın ortaya çıkan bebek ev ahalisinin dengesini alt üst ederken Kapıcı Rafet'in çocuk yapma sevdası için değişik otlara bel bağlaması izleyicileri çok güldürdü. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç gibi komedi dünyasının isimlerinin yer aldığı Bana Baba Dedi 2. bölümü 17 Nisan akşamı TV 8 ekranlarında oldu.

BANA BABA DEDİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Bana Baba Dedi 2. bölümde bebek şoku henüz atlatılamadı ancak Bora , Cüneyt, ve Kaan, Didem'in de yardımıyla Kaan'ın bebeğine birlikte bakmaya karar verdiler. Bebek, gelir gelmez evdeki bütün düzeni bozdu. Bir diğer dert de, hem bebeği, hem Bora'yı Cüneyt'in babası Macit'ten saklama derdiydi çünkü Macit, Bora'yı hiç sevmiyordu. Ancak Bora, gelir gelmez Macit'i delirtmeyi başardı. Bu sırada Cüneyt'in annesi Ayten, gizli gizli Cüneyt'e kız bakarken, Bora ve Kaan'ın annesi Müjgan, çocuklarını, bebeğe bakabileceklerini kanıtlamak için zorlu bir sınava soktu. Kapıcı Rafet ise "çocuk yapma" sevdasıyla değişik otları karıştırmaya ve başına yeni dertler açmaya devam etti.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler