MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bana Baba Dedi 6. bölümü kahkahaya boğdu

Bana Baba Dedi 6. bölümü izleyicileriyle buluştu. Fox ekranlarının eğlenceli yapımı Bana Baba Dedi son bölümünde Rafet, Bora yüzünden tam bir internet bağımlısına dönüştü.

ilk bölümleriyle izleyicilerinden tam not almayı başaran Bana Baba Dedi son bölümü ile eğlenceyi sürdürdü. ABD'de 2012 yılında yayınlanmaya başlayan "Baby Daddy" adlı sitcom'un uyarlaması olan Bana Baba Dedi 6. bölümünde Rafet, Bora yüzünden tam bir internet bağımlısına dönüştü. Komedi tufanı estirecek Bana Baba Dedi 6. bölümü 22 Mayıs Tv8'de yayınlandı.

BANA BABA DEDİ 6. BÖLÜM ÖZETİ

Cüneyt ve Kaan, Rafet'in yardımıyla hapisten çıktılar. Borçlarını ödeyebilmek için Hayri'den avans isteyen Kaan, Hayri'nin hafızasını geri getirmeye çalışırken, Cüneyt ise, bir günlüğüne kafeyi işletmeye kalktı. Geceyi hapiste geçiren Bora ise çıkar çıkmaz para bulmak için Rafet'e internette yayınlanacak bir reklam çekmeyi vaat etti. Bir yandan da sağlık ocağına yeni gelen yakışıklı Doktor Aykan'ı Canan'dan uzaklaştırmanın yollarını arıyordu. Kaan, Didem'in şüphelenmemesi için Zeynep'le birlikte olduğu yalanını devam ettirirken, Didem'e sürekli sipariş getiren pizzacıya kafayı taktı. Rafet ise Bora yüzünden tam bir internet bağımlısına dönüştü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler