MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barış Arduç'tan aşk hayatı hakkında samimi açıklamalar

Kiralık Aşk'ın sevilen oyuncusu Barış Arduç, samimi açıklamalarda bulundu. Kiralık Aşk'ta Ömer karakteri ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Barış Arduç, Gupse Özay ile yaşadığı ilişki hakkında ilk kez konuştu.

Bu yazın en çok konuşulan dizisi Kiralık Aşk'ın yakışıklı oyuncusu Barış Arduç, verdiği röportajda hayranlarını şaşırtacak yorumlar yaptı. Çapkınlık iddialarıyla ve Gupse Özoy ile yaşadığı birliktelikle sık sık gündeme gelen Barış Arduç, verdiği samimi röportajda aşk hayatını anlattı. Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Barış Arduç, özel yaşamı ve hayata bakış açısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"SEKS HAYATINI ANLATANLARIN CİNSEL HAYATLARININ İYİ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

"Bir adamın "Kendimi seksi buluyorum." demesi ruh sağlıyla ilgili ciddi sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. diyen Barış Arduç, "Seks konuşmaya utanır mısınız?" sorusu üzerine oldukça çarpıcı şu açıklamada bulundu: Cinsellik kimsenin inkar edemeyeceği bir şey. Bu durumu konuşmakta ayıp değil. Ama büyüdüğüm mahallede bunları konuşmak ayıptı. Bu yüzden herhalde aleni şekilde bunları konuşamıyorum. Bir de seks hayatını anlatanların cinsel hayatlarının iyi olmadığını düşünüyorum. Genelde beceremediğini anlatırsın. Çok diline vurduysa orada sıkıntı vardır. Çünkü o kendine özgü bir şey."

"CANIN YANIYOR"

Geçtiğimiz günlerde çapkınlık iddialarıyla gündeme gelen ve bu haberlere sosyal medyadan tepki gösteren Barış Arduç, ilgili haberlerin sorulmasının ardından şu yorumu yaptı: "Arkadaşımın doğumgünüydü. Dışarıda vale beklerken bir kız geldi. Fotoğraf çektirmek istedi. Telefonu ben tuttum. O sırada magazinci arkadaş çekti. En fazla ne yazabilir ki diye düşündüm. Vicdan seni en fazla nereye kadar sürükler? Ne kadar kötü olabilirsin? Şimdi bu durumlara alışmaya ve tedbir almaya çalışıyorum. Çünkü canın yanıyor."

"İKİMİZ DE GÜLMEYİ SEVİYORUZ"

Gupse Özay ile düzenli bir ilişkisi olan Barış Arduç, aşklarının başlama hikayesini de ilk kez şu sözlerle paylaştı: "Bizim hikâyemiz sette başlamadı. Arkadaştık. Film bittikten kısa süre sonra aramızdaki muhabbet çok güzel gitti. İkimizde gülmeyi seviyoruz. Çok mutluyuz. Kendimiz gibi davranıp çok eğleniyoruz."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler