MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barış Arduç'tan şaşırtan haber

Kiralık Aşk dizisiyle gönülleri fetheden Barış Arduç'un uzun süre yaptığı eski mesleği şaşırttı. Pek çok spor dalıyla ilgilenen Barış Arduç'un 8 yıl cankurtaranlık yaptığı ortaya çıktı.

Son yılların en hızlı çıkış yakalayan isimlerinden biri olan, Kiralık Aşk'ın yakışıklı başrol oyuncusu Barış Arduç'un eski mesleği şaşırttı. Gerek oyunculuk performansı gerekse fiziksel yapısıyla özellikle genç kızların ilgisini çeken Barış Arduç'un namı değer Ömer İplikçi'nin 8 yıl boyunca cankurtaranlık yaptığı ortaya çıktı. Spora olan aşkını her fırsatta dile getiren Barış Arduç'un Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de cankurtaranlık yaptığı öğrenildi. Pek çok dizi projesinde yer alsa da asıl çıkışını Kiralık Aşk ile yapan Barış Arduç, tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışınca bu mesleği bıraktı. İşte, Barış Arduç'un hayatı ve bilinmeyenleri!

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 doğumlu olan Barış Arduç, İsviçre'de emlakçılık yapan bir anne babanın ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan ünlü sanatçının iki erkek kardeşi var. Kayseri'de spor akademisini yarım bırakan Barış Arduç'un oyunculuk kariyerine adım atması Ayla Algan ile tanışmasıyla oldu. Usta oyuncunun desteğiyle Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi alan yakışıklı oyuncu, İlk olarak Ömür Gedik'in Paramparça klibiyle ekranlara geldi. İlk büyük rolünü Racon: Ailem İçin dizisinde yakalayan Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynadı. Barış Arduç, Deliha filminin çekimleri sırasında tanışıp aşk yaşamaya başladığı Gupse Özay ile bir süredir birlikte.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler