MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan'dan flaş açıklama

Şivan Perver, Türkiye'ye gelerek İbrahim Tatlıses ile düet yapacak

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Tayyip Erdoğan , hafta sonu Diyarbakır programı hakkında konuşurken, bölgede çok sevilen iki şarkıcının düet yapacağını da duyurdu. Cumartesi günü açılışların ardından bir toplu düğün töreni yapılacağını duyuran Erdoğan, burada İbrahim Tatlıses ile 37 yıldır Türkiye'den uzakta olan yasaklı kalmış Şivan Perwer'in düet yapacaklarını duyurdu.

Başbakan cumartesi günü Diyarbakır'da bazı açılışlar gerçekleştirecek ve bu açılış törenlerine Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani de katılacak. Barzani'nin, 90'lı yıllardan beri ilk kez Diyarbakır'a geleceği yönündeki haberler daha önce ortaya çıkmış, dün de "Barzani'nin Türkiye'ye gelirken ünlü Kürt müzisyen Şivan Perwer'i de beraberinde getireceği" kulis bilgisi olarak ajanslara düşmüştü.

Başbakan Erdoğan bugün bu bilgileri teyit ederken, Şivarn Perwer'in İbrahim Tatlıses'le Diyarbakır'da 'düet' yapacağını da haber verdi.

Erdoğan, "Hafta sonu Diyarbakır'dayız. Cumartesi günü açılışlar yapacağız. Bu törene Sayın Mesud Barzani de katılacak. Bu törende istiyoruz ki inşallah ülkemizin birliğine yönelik mesajlar çok daha güç kazansın. Bu arada 300 aileyi evlendireceğiz. Bu evlilik törenine de bir başka renk katalım istedik. İlk defa İbrahim Tatlıses, Şivan Perwer birlikte bir düet yapacaklar" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler