MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bedel 14. bölüm Atv'de ekrana geldi

İzleyicilerin merakla bekledikleri diziler arasında yer alan Bedel 14. bölümüyle Atv'de ekrana geldi. Bedel son bölümde Ela'nın varlığı Begüm'ü allak bullak etti. Öte yandan Naciye ise gerçeklerle yüzleşti.

Oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyiciden tam not alan Bedel son bölümü ile bu akşam kaldığı yerden devam etti. Uğradığı haksızlıklara boyun eğmeyen Ali ve Begüm arasındaki çarpıcı hikayeyi anlatan dizinin bu bölümünde, izleyiciyi ekrana bağlayacak gelişmeler arka arkaya geldi. Oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Berk Erçer, Necip Memili, Osman Alkaş, Rozet Hubeş, Gonca Sarıyıldız, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi isimlerin bulunduğu Bedel 14. bölümde Ela'nın varlığı Begüm'ü allak bullak etse de Ela'yı bağrına bastı.

BEGÜM ALLAK BULLAK

Ela'nın varlığı Begüm'ü allak bullak etmişti. Ali çocuğuyla ilgili gerçekleri Begüm'e anlatır. Begüm, Ela'yı bağrına bastı. Ali'nin şimdi sorumluluğu iki kat artmıştı. Artık Vedat'tan çocuğunu da koruması gerekiyordu. Vedat ise, Nazan'la evliliğe doğru gidişe karşı koyamıyordu. Ama aklı da kalbi de Begüm'deydi. Begüm'ü o evden çekip alamasa bile onların mutluluğunu bozmak için yeni planlar yapmaktaydı.

NACİYE GERÇEKLERLE YÜZLEŞECEK

Naciye, ne yaparsa yapsın ailesini dağılmaktan koruyamayacağı gerçeğiyle yüzleşti. Artık daha radikal adımlar atmak zorundaydı. Gönül'ü de kullanarak Celal'e ulaştı ama bunun sonu Naciye için hiç iyi olmayacaktı. Çünkü Meryem, ondan intikamını almaya kararlıydı. Bedel'in heyecan dolu son bölümü dün akşam Atv ekranlarında izleyicisiyle buluştu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler