MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bedel son bölümde Begüm-Ali ilişkisinde yeni krizler

Bedel 17. bölümü bomba gibi sahneleriyle ekrana geldi. Bedel son bölümde Begüm ve Ali nikah hazırlıkları yaparken yeni krizler patlak verdi.

Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden Bedel 17. bölümü çarpıcı sahneleri ve sürpriz gelişmeleriyle ekrana geldi. Uğradığı haksızlıklara boyun eğmeyen Ali ve Begüm arasındaki çarpıcı hikayeyi anlatan dizide dengeler iyice değişti. Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat'ın hikâyesi kaldığı yerden devam etti. Sedef Avcı, Berk Erçer, Necip Memili, Osman Alkaş, Rozet Hubeş, Gonca Sarıyıldız, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu Bedel 17. bölümü 28 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana geldi.

BEDEL 17. BÖLÜM ÖZETİ

Vedat ile evlilik hazırlıklarında olan Nazan, hedefine ulaşmaya yaklaştı. Gönül, bu nikah gerçekleşirse Begüm ve Ali'nin asla ayrılmayacağını bildiği için Begüm'ün hayatını değiştirecek bir plan yapmaya hazırlandı Bedel son bölümünde Nazan ise çok mutludur, Vedat'la nikâh hazırlıklarına başlamıştı. Naciye de bir an önce bu nikâhın gerçekleşmesini istemekteydi. Vedat Nazan'la evlenirse, Begüm ve Ali'nin bir daha asla ayrılmayacaklarını bilen Gönül, Vedat'la konuştu. Begüm'den vazgeçmemesi için onu ikna etmeye çalıştı. Meryem'in ortaya çıkışıyla karma karışık duygular yaşayan Ali, annesinin yakınında olup da kendini gizlemesini affedemedi. Meryem, Ali'yle arasını düzeltebilmek için Begüm'le konuşmaya karar verdi. Bu konuşma Begüm-Ali ilişkisinde yeni krizlere neden oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler