MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bedel 5. bölüm izleyicisiyle buluştu

Atv'nin ilgi gören dizilerinden Bedel son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Bedel 5. bölümde Begüm'ün yeniden Vedat'a dönmesi Ali'nin iyice aklını karıştırdı. Vedat ise her şeye rağmen Begüm'ü yanında tutmayı başardı.

Oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicinin beğenisini kazanan Bedel dizisinin son bölümü yayınlandı. Dizinin 4. bölümü ise 26 Şubat Perşembe akşamı ekrana geldi. Uğradığı haksızlıklara boyun eğmeyen Ali ve Begüm arasındaki çarpıcı hikayeyi anlatan dizinin bu bölümü, izleyiciyi ekrana bağladı. Oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Berk Erçer, Necip Memili, Osman Alkaş, Rozet Hubeş, Gonca Sarıyıldız, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi isimlerin bulunduğu Bedel yeni 4. bölümde Begüm tekrardan Vedat'a dönünce Ali'nin kafası karıştı. Ancak bu işin peşini bırakmayan Ali, Begüm'ün başına gelenlerden haberdar olunca çılgına döndü.

BEDEL 5. BÖLÜM ÖZETİ

Begüm'ün yeniden Vedat'a dönmesi, Ali'nin kafasını allak bullak etti. Bedel son bölümde bu işte bir terslik olduğunu sezen Ali, İrem'den bir şeyler öğrenmeye çalıştı. İrem'den gerçeği öğrenne Ali, Begüm'ün başına gelenleri öğrendiğinde çılgına döndü. Soluğu Sami'nin yanında alarak en büyük kozu masaya sürdü.

VEDAT, BEGÜM'Ü DİNLEMEDİ

Vedat cephesinde ise işler yolunda gözüküyordu. Zafer kazandığını düşünen Vedat, her şeye rağmen Begüm'ü yanında tutmayı başardı. Evde hapis hayatı yaşamaya başlayan Begüm, bu evliliğin bittiğini bir türlü Vedat'a anlatamadı. Bedel 5. bölümde çaresiz kalan Begüm, kendisi için tek bir çıkış yolu olduğunu düşünüyordu. Begüm'ün başına gelenler, anne ve babasının boşanma konusundaki ısrarı Vedat'ı bir karar noktasına getirdi. Ancak Vedat'ın Begüm'den vazgeçmesi öyle kolay olmadı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler