MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bedel 8. bölüm Atv'de izleyenleriyle buluştu

Atv'nin beğenilen dizilerinden Bedel son bölümüyle ekrana geldi. İzleyenlerin heyecan dolu anlar yaşadığı Bedel 8. bölümde Vedat Ali ve Begüm'ün aşklarına şahit olmasının ardından Begüm'e gözdağı verdi.

Atv ekranlarının ses getiren yapımlarından Bedel son bölümüyle 19 Mart Perşembe ekrana geldi. Uğradığı haksızlıklara boyun eğmeyen Ali ve Begüm arasındaki çarpıcı hikayeyi anlatan dizinin bu bölümde de nefes kesti. Dizinin bu bölümünde heyecanlı gelişmeler birbirini kovaladı. İzleyici de bu gelişmeler karşısında ekran başından ayrılamadı!

Oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Berk Erçer, Necip Memili, Osman Alkaş, Rozet Hubeş, Gonca Sarıyıldız, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi isimlerin bulunduğu Bedel 8. bölümde Vedat, Ali ve Begüm'ün arasını bozmak için elinden geleni yaparken, Sami'nin kararı tüm aileyi şoka uğrattı.

BEDEL 8. BÖLÜM ÖZETİ

Ali ve Begüm'ün aşklarına şahit olan Vedat, Begüm'e gözdağı verdi. Bir yandan da iki sevgiliyi ayırmak için Ali'ye yeni bir tuzak kurdu. Son anda Gönül de bu tuzağa dahil olunca işler karıştı. Bedel son bölümde Vedat, Gönül'den aldığı bilgiyle Nazan'dan Yaşar'ın hesabını da sordu. Yine ustaca bir yalan kurgulayan Nazan, şimdilik Vedat'ın gazabından kurtulmayı başardı ama Vedat, Yaşar'ın peşine düştü. Nazan'ın işlediği suçun ortaya çıkması an meselesiydi.

ALİ VE BEGÜM KARARLI

Öte yandan, Ali ve Begüm bu kez aşklarına sahip çıkmaya kararlıydı. Bedel 8. bölümde Begüm, boşanma kararını kardeşi Kaan'a açıklar ama Kaan, Vedat'ın etkisiyle büyük tepki gösterdi. Boşanmanın gerçekleşmemesi nedeniyle Hamza da evde olay çıkardı. Bunun üzerine Sami rahatsızlandı. Bir süredir herkesten sakladığı sırrı ortaya çıkan Sami, büyük bir karar aldı. Bu karar bütün aileyi şoke etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler