MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bedel 9. bölüm Atv'de ekrana geldi

Atv'nin sevilen dizisi Bedel son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bedel 9. bölümde Sami Ali konusunda kararını verdi. Ancak daha sonra öğrendiği gerçek Sami'yi şaşkına çevirdi.

Ekranların beğenilen yapımlarından Bedel, son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Uğradığı haksızlıklara boyun eğmeyen Ali ve Begüm arasındaki çarpıcı hikayeyi anlatan ve oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Berk Erçer, Necip Memili, Osman Alkaş, Rozet Hubeş, Gonca Sarıyıldız, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi isimlerin bulunduğu Bedel 9. bölüm 26 Mart'ta ATV'de ekrana geldi.

Bu hafta da heyecanlı gelişmelerin eksik olmayacağı dizide Begüm ve Vedat'ın boşanacakları gün geldi ancak Vedat daha son kozunu oynamamıştı. Öte yandan Ali ve Vedat sevdiği kadın için bir kez daha karşı karşıya geldi.

BEDEL 9. BÖLÜM ÖZETİ

Sami'nin Ali'yle ilgili kararı ailede infial yarattı. Naciye, hisselerin devrine büyük tepki gösterdi. Ancak Sami ve Ali'yle ilgili öğreneceği gerçek karşısında şoke oldu. Bedel son bölümde Naciye'nin Ali'yi Vedat'ın yolundan çekmek için yeni bir strateji izlemesi gerekiyordu.

MAHKEME GÜNÜ GELDİ

Öte yandan Begüm ve Vedat'ın boşanacakları gün geldi. Ali bu kez Vedat'ın bütün hamlelerine karşı her türlü önlemi aldı. Begüm de emindi boşanacağından... Begüm ve Ali yeni bir hayata başlayacak olmanın huzuru içindeydi. Vedat'ın bu boşanmayı engellemek için tek bir şansı vardı. Bedel son bölümde Ali ve Vedat, sevdikleri kadın için bir kez daha karşı karşıya geldiler. Gönül ise kendisiyle ilgili sırrın peşine düştü. Naciye'nin karşısına geçip gerçeği sordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler