MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bedel 1. bölümüyle izleyicilere "Merhaba" dedi

Merakla beklenen Bedel 1. bölümüyle ekrana geldi. Bedel 1. bölümde izleyiciler dizinin karakterlerini tanıma fırsatı buldu. Bedel ilk bölümüyle izleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı.

Ekranlara hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Bedel 1. bölümüyle ekrana geldi. Yıllar önce uğradığı haksızlıklara boyun eğmeyen Ali ve Begüm arasındaki çarpıcı öyküyü anlatan hikaye Bedel izleyiciye heyecan dolu anlar yaşattı.Perşembe akşamlarının beğenilen dizileri arasına girmeye hazırlanan Bedel ilk bölümde seyirci karakterleri tanıma fırsatı buldu. Oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Berk Erçer, Necip Memili, Osman Alkaş, Rozet Hubeş, Gonca Sarıyıldız, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi isimlerin bulunduğu Bedel 1. bölümüyle 30 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı.

Aynı yetimhanede büyüyen Ali ve Begüm'ün çocukken başlayan arkadaşları büyüdüklerinde büyük bir aşka dönüşür. Bu zamanda Ali, zengin işadamı Sami Seyhanlı tarafından evlat edilir, kendisine güzel bir hayat sağlar. Ali, Sami Seyhanlı'nın yüzünü kara çıkarmamak için var gücüyle çalışır. Bunlar olurken diğer yandan sevdiği Begüm'le evlilik planı yapar. Ancak hiçbir şey Ali'nin planladığı gibi gerçekleşmez.

Seyhanlı ailesinin veliahtı olan Vedat Seyhanlı, eve geldiği ilk günden beri hiç ama hiç hoşlanmadığı bu yetim çocuğa haddini bildirmeye karar vermiştir. Aynı günde hayatta en çok sevdiği iki insanın kendisine ihanet ettiğini öğrenen Ali, bütün bunlar yetmezmiş gibi Vedat tarafından ölüme terk edilir. Ali'yi yendiğini ve ondan kurtulduğunu düşünen Vedat, büyük bir yanılgı içine düşer. Mucizevî bir şekilde hayatta kalan Ali, yıllar sonra başarılı, varlıklı biri olarak İstanbul'a döner. Aklında ise sadece intikam vardır.

BEDEL DİZİSİNİN KONUSU

Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsünü anlatıyor. Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.

DİZİNİN OYUNCULARI

Sedef Avcı/Begüm

Güzel, çekici, zarif bir kadın. Vedat Seyhanlı'nın eşi. Naif, kırılgan, duygusal. Erken büyümüş, hayatın zorluklarıyla genç yaşta tanışmış, hayalleri ve özlemleri içinde kalmış bir genç kadın. Azla yetinmeyi, azla mutlu olmayı biliyor.

Berk Erçer/Ali

Uzun boylu, yakışıklı, etkileyici bir adam. Cömert, adil, yardımsever biri. Çocukluğu yuvada geçmiş. Begüm, onun çocukluk aşkı. Sami'nin öz babası olduğunu bilmeden yıllarca onun himayesinde büyümüş.

Necip Memili/Vedat

Seyhanlı ailesinin tek erkek evladı. Begüm'ün kocası. Öfkeli, sabırsız, kıskanç, kompleksli biri. Her şeyi sınırda yaşıyor. Paranın gücünü biliyor, kumar oynamayı seviyor. Kendini en güçlü hissettiği yer kumar masası.

Osman Alkaş/Sami

Çevresindeki herkesin saygı duyduğu, korktuğu biri. Canından çok sevdiği büyük oğlunun ölümüyle ömrü boyunca büyük bir acıyı sırtlanmak zorunda kalmış.

Rozet Hubeş/Naciye

Sami Seyhanlı'nın karısı, Vedat'ın annesi... Aileden varlıklı, güçlü, otoriter bir kadın. Acılarını yüreğinde taşıdığı kadar yüzünde de taşıyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler