MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belçim Bilgin oğlu Rodin'le Londra'ya yerleşiyor

Şu sıralar yeni filmi 'Ekşi Elmalar'ın heyecanını yaşayan Yılmaz Erdoğan'ın sevinci kursağında kaldı. Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin oğlu Rodin'le birlikte Türkiye'den ayrılıp, Londra'ya yerleşeceğini açıkladı.

Belçim Bilgin, ayrılık öncesi de hazırlıklara başladı. Ünlü oyuncu ilk olarak geçtiğimiz hafta rol aldığı 'Kördüğüm' dizi ekibine kadrodan ayrılmak istediğini açıkladı. Bunu duyan yapım şirketi ise çok şaşırdı. Bilgin ise şu açıklamayı yaptı; 'Kariyerime yurt dışında devam edeceğim. Bunu eşim Yılmaz'la da konuştuk. Karşılıklı olarak kabul ettik.'

Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin 2006 yazında nikah masasına oturmuştu. Çiftin 2013 yılından bu yana boşanacakları iddia ediliyordu.
EŞİ LONDRA'DA, KENDİSİ KÖYCEĞİZ'DE

Eve gelmediği için eşiyle sürekli kavga ettiği iddia edilen ünlü yönetmeni bu kararından kimse vazgeçiremedi. Organik bir hayata kendisini adayan Erdoğan, tekrardan doğarak 3 filmle birlikte sinemaya tekrar dönme kararı aldı. Belçim Bilgin'in eşinin bu kararı üzerine Londra'ya yerleşeceği öne sürülüyor. Çift şimdilik boşanmak yerine farklı ülkelerde yaşamayı, yalnızca çocukları Rodin için bir araya gelmeye karar verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler