MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ben Bilmem Eşim Bilir'de kocasını yerden yere vurdu

Ben Bilmem Eşim Bilir 288. bölümü ile çok konuşturdu. Ben Bilmem Eşim Bilir'in dünki bölümüne halter oyununu kaybeden kocasına demediğini bırakmayan yarışması damga vurdu.

İlker Ayrık'ın sunduğu yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'de eğlenceli anların yanı sıra ekran başındakileri ve stüdyodakileri şaşırtan yorumlar damga vuruyor. Kanal D'nin, yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği, sevilen yarışma programı "İndir Kaldır" oyununda eşlerin yüksek iddiaları sonucunda eşler arasında tartışma yaşandı. oyununda 30 kg ağırlığındaki halteri indirip kaldırarak puan kazanmaya çalışan beyler, hanımların yüksek iddialarından dolayı bir hayli zorlandı.

Özellikle yarışma oyuncularından Ahmet Bey, eşinin tahminini tutturamayınca Eşi Sibel Hanım Ahmet Bey'e çok sert tepki verdi. Hırsını alamayan Sibel Hanım kızgınlığını program bitinceye kadar da devam ettirdi. Uzunca bir süre eşine olan kızgınlığını dile getiren Sibel Hanım, komik anlara da sahne oldu.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR 24 MAYIS BÖLÜMÜ

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 24 mayıstaki bölümünde; Gözde Bacak - Orhun Boyacı, Sibel -Ahmet Güldağı, Gülşah Akkaya -Harun YıldızFatma-Abdullah Erdoğan çiftleri yarışacak. Ben Bilmem Eşim Bilir 288. bölümü dün akşam saat 16:00'da Kanal D'de ekrana geldi.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR FORMATI

2012 yılından beri yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir'e Türkiye'nin her yerinden başvurulabiliyor. Hafta sonları yayınlanan programda 0 km bir otomobil ödül olarak verilmektedir. Yarışmacılar, otomobil kazanmak için çift olarak yarışmaktadır.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

Yarışmaya katılmak isteyen çiftlerin tek yapması gereken Kanal D adresinden online Ben Bilmem Eşim Bilir formunu doldurmaktır. Ben Bilmem Eşim Bilir başvuru formunda; kişilerin kişisel ve fiziksel özelliklerinin yanı sıra eşinizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz huyları gibi çiftler arası sorular da bulunmaktadır. Başvuru formunu dolduran kullanıcılar, başvuru sahibinin kendisi olduğunu kabul ve beyan etmiştir. Çiftlerin Ben Bilmem Eşim Bilir başvuru formunu bir kez doldurması yeterlidir. Verilen bilgiler sistemde kayıtlı bulunduğu için tekrar başvuru yapılmasına gerek yoktur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler