MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beni Böyle Sev final bölümüyle ekrana veda etti

Adını Orhan Gencebay'ın Beni Böyle Sev şarkısından alan dizi Beni Böyle Sev final bölümüyle son kez izleyici karşısına çıktı. 89. bölümüyle ekranlara veda edecek olan Beni Böyle Sev finalde arkadaşları Ayşem ve Ömer'e yıldönümü sürprizi hazırladılar.

Başrollerini Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Bala Atabek, Ozan Osmanpaşaoğlu, Eda Ece ve Umut Kurt'un paylaştığı Beni Böyle Sev 89. bölümüyle ekranlara veda etti. Final yapacağının duyurulmasının ardından izleyicilerinin dizinin devamı için sosyal medyada kampanya başlatmıştı ancak kampanya sonuçsuz kaldı. Merakla beklenen Beni Böyle Sev finalde Ayşem ve Ömer'in evlilik yıl dönümü yaklaştı. Dostları da bu mutlu günleri için Ayşem ve Ömer'e sürpriz hazırladılar.

BENİ BÖYLE SEV 89. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer, Haluk, Mazhar ve Deniz'in kurduğu mimarlık ofisi Mazhar'ın yaptırdığı okul sayesinde kısa sürede ünledi. Hacer'in annesi olduğunu söyleyen bir kadın Ömer ve Ayşem ile konuşmaya geldi. Konuşmaları duyan Hacer yıkıldı. Beni Böyle Sev finalde gizlice kaçtı. Reyhan ve Mazhar evlenince oturacakları evi aramaya başladılar. Ancak hiç birisi içlerine sinmedi. Reyhan'ın ev konusunda başka bir fikri vardı. Menteş Seval'e evlenme teklif etti. Ancak bu Tolga'nın hiç hoşuna gitmedi.

AYŞEM VE ÖMER'E SÜRPRİZ

Aylin Metin'in kayıp ailesini bulmuştu. Bu Metin için büyük sürpriz oldu. Beni Böyle Sev 89. bölümde Sevinç'e bir mektup bırakmışlardı. Mektuptaki haber Sevinci delirtti. Ayşem ve Ömer'in evlilik yıl dönümüydü. Onlar unutmuştu. Ancak dostları unutmamıştı. Ayşem ve Ömer'e sürpriz kutlama hazırladılar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler