MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beni Böyle Sev son bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Her bölümü ilgi çeken Beni Böyle Sev 79. bölümüyle ekrana geldi. Beni Böyle Sev son bölümde Ömer ve Ayşem ekonomik olarak dar boğaza girdi. Öte yandan Mazhar ve Reyhan şehirden uzaklaşarak romantik anlar yaşadılar.

Büyük entrikalar, ağdalı hayatlar, acımasız komplolar, aldatmalar olmadan samimi bir anlatımla tüm aileyi kucaklayacak bir aşk ve evlilik öyküsünü ekranlara taşıyan Beni Böyle Sev 79. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde aşkını özgürce yaşamak isteyen Mazhar, Reyhan ile birlikte herkesten uzak bir yere gitti. Burada oldukça romantik anlar yaşandı. Başrollerini Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Bala Atabek, Güven Kıraç, Selen Uçer, Ozan Osmanpaşa, Eda Ece, Umut Kurt ve Burcu Altın'ın yer aldığı Beni Böyle Sev son bölümü 19.55'te TRT 1'de ekrana geldi.

Yeni bir eve çıkmak üzere olan Ömer ve Ayşem'i Beni Böyle Sev 79. bölümde zor günler bekledi. Ayşem ile Ömer onları maddi açıdan zora düşürmek isteyenlere rağmen birbirlerine olan aşklarıyla her şeyin üstesinden geldiler. Melda'nın davranışlarından Haluk ve Fahriye şüphelendi.

Beni Böyle Sev son bölümde Mazhar ayrılık konuşmasını yapmak istediğinde Sevinç duygu sömürüsüyle bunun olmasını engelledi. . Bu durumdan ve yaşananlardan iyice bunalan Mazhar Reyhan ile aşklarını özgürce yaşayacakları bir yere gitti. Burada ikili romantik anlar yaşadı. Aşıklar Sevinç hakkında gelen haberle şaşkına döndü. Tarık ise Zeyno'nun kalbini kazanmak istedi. Her türlü durumda Zeyno'ya destek oldu. Tolga ve Metin'in gelişi gerilimi tırmandırırken, Zeyno'nun babası Cevdet yanında Sinen ve Tahir'in olduğu halde karşılarına çıktı. Cevdet Zeyno konusunda Tolga'yı tehdit etse de Tolga'nın Zeyno'dan vazgeçmeye niyeti yoktu. Tolga üzerinde etkili olmayan Cevdet, bu kez de Seval'e giderek tehditler savurdu ancak Menteş Seval'e arka çıktı. Nail Eda olmadan döner ancak döndüğünde Menteş'in dükkanın üzerine çöktüğünü ve dostlarının zor durumda olduğunu gördü. Nail, Ayşem ve Ömer'e yardımda bulunmak istedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler