MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beni Böyle Sev 75. bölümü ekrana geldi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Beni Böyle Sev son bölümü yayınlandı. Mazhar ve Reyhan tekrar aşk yaşamaya başladılar ancak işler umdukları gibi olmadı. Beni Böyle Sev 22 Kasım Cumartesi günü TRT 1 ekranlarındaydı.

Başrollerini Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran'ın paylaştığı Beni Böyle Sev son bölümü bu akşam TRT 1'de ekrana geldi. Merakla takip edilen dizide yine sürpriz gelişmeler izleyenleri bekledi. Zeyno ve Tolga herkesten gizli olan evliliklerini Seval'e söylemeye karar verdi. Peki Seval'in duyduklarına tepkisi ne oldu? İzleyicilere keyifli bir akşam yaşatan Beni Böyle Sev 75. bölümüyle saat 19.55'te ekrana geldi.

Beni Böyle Sev yeni bölümde Mazhar ve Reyhan bir an herşeyi bir kenara bıraktı ve aşklarını kaldıkları yerden yaşamaya devam ettiler ancak durum başladığı gibi devam etmedi ve işler karıştı. Tolga'nın Zeyno'ya evliliklerini Seval'e söyleme konusunda ısrarına dayanamayan Zeyno bunu kabul etti ve birlikte söylemek istediler. Ancak Seval beklenenin ötesinde tepki verdi ve korkunç bir şey yaptı. Beni Böyle Sev 75. bölümde Aylin'in Tarık'a karşı ilgili davranışları Metin'in kıskançlık krizi geçirmesine neden oldu. Aylin ise Metin'in kendini yargıladığını düşündü ve kalbini kırdı.

Öte yandan Kartepe Ailesi'nde yaşananlar Menteş'i keyiflendirdi. Mazhar ve Haluk'u yolcu etmeye giden Ayşem, Ömer ve diğerleri karşılarında bir anda Menteş'i görünce şaşırdı. Menteş ise yaşananların ardından yarayı deşmek istedi. Ömer ise Menteş'in Mazhar ile anlaşma yaptığını öğrendi ve dostlukları tehlikeye girdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler