MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bensu Soral Kösem Sultan oldu

Kösem Sultan rolü uzun zamandır tartışılıyordu. Kösem Sultan dizisinin başrol oyuncusu nihayet belli oldu, Tim's Production'ın son seçimini Bensu Soral'dan yana kullandı. Bensu Soral, Vicdan ve Boynu Bükükler dizisi ile tanınıyordu.

Tüm dünyada 300 bin kişiye ulaşmayı başaran Muhteşem Dizisinin devamı olarak görülen Kösem Sultan dizisinin aylardır Türkiye ve yurtdışında cast çalışması yapılıyordu ancak artık bu çalışmaların sonuna gelindi. Kösem Sultan başrolü için Beren Saat, Tuba Büyüküstün gibi pek çok ismin adı geçiyordu. Tim's Production'ın son seçimini yaptı, tercihini Vicdan ve Boynu Bükükler dizisiyle tanınan Bensu Soral'den yaptı.

Dizinin ilk sezonunda Kösem Sultan'ın 16-20 yaş halinin anlatılacağı dizide 23 yaşındaki Bensu Soral başrol oyuncusu olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Show TV'de yayınlanan Yılanların Öcü dizisinde başrol oynayan Hande Soral'ın kız kardeşi olan Bensu Soral, Vicdan dizisinin ardından başrol oynadığı okul projesi Boynu Bükükler'le dikkatleri üzerine çekmişti. Sibel Kekilli'yle de görüşen yapım şirketi Tim's Production ilk sezonun önemli karakteri Kösem Sultan'ın annesi Safiye Sultan için de çalışmalarına devam ediyor.

BENSU SORAL KİMDİR?
1991 Bursa doğumlu olan Bensu Soral, TRT1'de yayınlanan Yol Ayrımı dizisi ile kendini tanıttı. Küçük Kadınlar dizisi ile tanıdığımız sevilen oyuncu Hande Soral kızkardeşi olan güzel oyuncu Vicdan ve Boynu Bükükler dizisinde de rol aldı. Bensu Soral Murat Dalkılıç'ın 'Kader' isimli şarkısının klibinde de yer almıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler