MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bensu Soral'ın panik anları

Tatlı Küçük Yalancılar'daki performansıyla dikkat çeken Bensu Soral, Kuruçeşme'de Hakan Baş'la görüntülendi. Bensu Soral, flaşların patlaması üzerine panik oldu ve Hakan Baş ile birlikte otomobile binerek uzaklaştı.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin 24 yaşındaki oyuncusu Bensu Soral, işadamı Hasan Baş'la yakalandı. Dizideki öpüşme sahnesiyle olay olan Bensu Soral'ın, ismi Hadise, Özge Ulusoy ve Selin İmer' gibi pek çok isimle anılan Hakan Baş'la sürpriz yakınlaşması şaşırttı. Objektfilerin patlamasıyla panik olan Bensu Soral-Hakan Baş ikilisi, önce birbirlerinden uzaklaşmaya kalktı. Ancak sonrasında sonra aynı otomobile binerek uzaklaştı.

BENSU SORAL KİMDİR?

1991 Bursa doğumlu olan Bensu Soral, TRT1'de yayınlanan Yol Ayrımı dizisi ile kendisini tanıtmıtır. Küçük Kadınlar dizisi ile tanıdığımız sevilen oyuncu Hande Soral'ın kızkardeşi olan güzel oyuncu Vicdan ve Boynu Bükükler dizilerinin yanı sıra Murat Dalkılıç'ın 'Kader' isimli şarkısının klibinde oynamıştır. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünde okuyan Bensu Soral, bir dönem Kösem Sultan için ismi anılsa da yeni sezonda Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle ekranlara gelmeye başlamıştır.

HAKAN BAŞ KİMDİR?

1983 yılında İstanbul'da doğan Hakan Baş, ortaokul ve lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi'nde tamamlamıştır. Fenerbahçe ve milli takım adına birçok müsabakaya katılan ünlü işadamı, Cornell Üniversitesi'nde aldığı Ekonomi lisansının ardından New York'ta Bank of America'da iki yıl, İstanbul'da Raymond James'te bir yıl boyunca yatırım bankacılığı alanında görev almıştır. İş dünyasında elde ettiği deneyimi kullanarak bir arkadaşıyla birlikte Ekim 2010'da Peak Games adlı sosyal oyun şirketini kuran Hakan Baş, 15 milyon tekil kullanıcıya ulaşarak büyük bir başarıya imza atmıştır.Son olarak 2014 senesinde Alper Özdemir'le beraber Anibera adlı animasyon, Probera adlı prodüksiyon ve Berabera adlı PR şirketlerini kuran ünlü işadamının pek çok güzel ile ismi anılmıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler