MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Beren Saat Kösem Sultan'a ne zaman katılacak?' belli oldu

Beren Saat'in de başrollerini yerl aldığı Kösem Sultan ilk dört bölümü geride bıraktı. Oyuncunun hayranları; "Beren Saat Kösem Sultan'a ne zaman katılacak?" sorularına yanıt aradı. İşte, Beren Saat'in kadroya dahil olacağı tarih!

Ekranlara uzun süredir ara veren Beren Saat'in de kadrosunda yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 12 Kasım'da dizi severlerin karşısına çıktı, ilk 3 bölümü geride bırakan diziden sürpriz bir haber geldi. Sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına giren Kösem Sultan'da henüz yer almamasına rağmen en çok konuşulan isimlerden biri Beren Saat olmuş, başarılı oyuncunun hayranları büyük bir merakla "Beren Saat, Kösem Sultan'a ne zaman katılacak?" sorularına yanıt aramaya başlamıştı Kadrosunda; Hülya Avşar, Ekin Koç, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz, Kadir doğulu, Mehmet Kurtuluş, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstendil gibi ekranların aranılan yüzlerinin olduğu Kösem Sultan'a Beren Saat'in katılacağı tarih öne çekildi.

Beren Saat hayranlarına müjdeyi, Cengiz Semercioğlu, köşe yazısında kaleme aldı. Semercioğlu, Kösem Sultan dizisine 8'inci hatta 9'uncu bölümde girmesi planlanan oyuncunun sete kısa süre sonra dahil olacağını, beklenenden daha önce izleyici karşısına çıkacağını yazdı. İşte, "Beren Saat, Kösem'e iki bölüm erken girecek" alt başlığıyla yayımlanan o yazının tamamı!

iŞTE, BEREN SAAT'İN KATILACAĞI BÖLÜM

"Kösem Sultan'da Beren Saat'in diziye 8'inci hatta 9'uncu bölümde girmesi planlanıyordu... Dizinin henüz ilk 3 bölümü yayınlandı... Dizinin gidişatına göre Beren ya daha erken ya daha geç girecekti diziye... Öğrendiğime göre erken girmesine karar verilmiş... Önümüzdeki hafta Beren Saat ilk kez Kösem'in setine dahil olacak ve dizinin kadrosuna katılacak... Beren'in olduğu bölümler de 7'nci, yetişirse 6'ncı bölümden itibaren ekrana gelmeye başlayacak. Hatta çekimler erken başladığı için Beren Saat, Los Angeles seyahatini ertelemek zorunda kalmış... Dün gazetecilerin sorularına yanıt vermemesi bu yüzdendir.

KÖSEM SULTAN KİMDİR?

1590 yılında doğan Haseki Mâh-Peyker Kösem Valide Sultan, Bosna beylerbeyi tarafından İstanbul'a kızlarağası olarak gönderilmiş, henüz 15 yaşındayken bütün saraya hükmetmeyi başarmıştır. Osmanlı tarihinin en güçlü kadın sultanlarından bir olarak anılan Kösem Sultan'ın hayatı romanlara, tiyatro oyunlarına, opera eserlerine konu olmuştur. Oğulları IV. Murad ve İbrahim ile torunu IV. Mehmed döneminde uzun yıllar devlet yönetiminde etkili Kösem Sultan'ın saltanatı, IV. Murad'ın idareyi tam olarak ele almasına kadar sürmüştür ancak 4. Murat'ın genç yaşta ölümü üzerine Kösem sultan yeniden etkin hale gelmiştir. Osmanlı'nın en güçlü kadınları arasında anılan Kösem Sultan, torunu 4. Mehmed döneminde gelini, padişahın annesi Turhan Sultan tarafından boğdurularak öldürülmüştür. Bir dönemi etkileyen Kösem Sultan, Harem'de katledilen ilk sultandır.

BEREN SAAT KİMDİR?

1984 doğumlu Beren Saat, katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olmuş ve Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekerek onun desteğiyle profesyonel oyunculuğa başlamıştır. İlk deneyimini "Aşkımızda Ölüm Var" dizisiyle yaşayan güzel oyuncu, ilk başrolünü ise yine Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı Aşka Sürgün dizisinde üstlenmiştir. Sonrasında yine Tomris Giritlioğlu projesi olan Hatırla Sevgili'de yer alan Beren Saat, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve çok konuşulan Aşk-ı Memnu dizisinde ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinde başrol oynamıştır. Ünlü oyuncunun son projesi ise İntikam olmuştur.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler