MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beren Saat'in Muhteşem Yüzyıl Kösem ücreti dudak uçuklattı

Star Tv dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüme Beren Saat damga vurdu. Peki, diziye adım atar atmaz reytingleri alt üst etmeyi başaran Beren Saat, Muhteşem Yüzyıl Kösem'den ne kadar kazanacak? İşte, detaylar!

Ekin Koç, Hülya Avşar, Berk Cankat, Mete Horozoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Gülcan Arslan, Kadir Doğulu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Nadir Sarıbacak gibi iddialı isimleri bir araya getiren Muhteşem Yüzyıl Kösem'den Beren Saat sürprizi geldi. Diziye ne zaman dahil olacağı merakla beklenen Beren Saat'in görüntüleri, sonunda ekrana yansıdı. Dizilere uzun bir ara veren Beren Saat'in oyuncu kadrosu ve tanıtım fragmanındaki efektleriyle büyük ses getiren Muhteşem Yüzyıl Kösem'e 10. bölümde katılmasına karar verilmiş ancak sonrasında kararda değişikliğe gidilmiş, 7. bölümle dizinin kadrosuna katılacağı duyurulmuştu. Son olarak ise ünlü oyuncunun diziden bölüm başına alacağı ücret ortaya çıktı.Kadroya bu hafta dahil olacak olan Beren Saat, bölüm başına 90 bin lira alacak.

ESMER OLDU

Beren Saat, yeni projesi için uzun zamandır kullandığı saç rengini de değiştirdi. Ünlü sanatçı diziye dahil olmadan önce yapılan "Sarışın oluyor" iddialarının tersine koyu saç rengiyle kamera karşısına geçti.

BEREN SAAT KİMDİR?

1984 doğumlu Beren Saat, katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olmuş ve Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekerek onun desteğiyle profesyonel oyunculuğa başlamıştır. İlk deneyimini "Aşkımızda Ölüm Var" dizisiyle yaşayan güzel oyuncu, ilk başrolünü ise yine Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı Aşka Sürgün dizisinde üstlenmiştir. Sonrasında yine Tomris Giritlioğlu projesi olan Hatırla Sevgili'de yer alan Beren Saat, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve çok konuşulan Aşk-ı Memnu dizisinde ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinde başrol oynamıştır. Ünlü oyuncunun son projesi ise İntikam olmuştur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler