MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beren Saat'ten bebek müjdesi beklentisi

Beren Saat'in çektirdiği bir fotoğraf "Beren Saat-Kenan Doğulu çiftinden bebek müjdesi mi var? sorusunu akıllara getirdi. Fotoğraflarda Beren Saat'in karnının belirgin çıkması, sevenlerini heyecanlandırdı.

Evlenmeden önce hamilelik iddiasıyla gündeme gelen Beren Saat, bebek yapmak için oyunculuk kariyerine ara verdi ancak doğal yollarla anne olamayınca tüp bebek tedavisine başladı. Güzel oyuncu, şu sıralar memleketi Ankara'da işletmecilik yapıyor.

Şu sıralar ekranlardan uzak, sakin bir hayat yaşayan Beren Saat, eşi Kenan Doğulu'yla Bilken'te açtıkları Bis isimli mekanla yakından ilgileniyor ve hayranlarını kırmayarak tek tek fotoğraf çektiriyor. Geçen günlerde bir hayranının çektirdiği bu fotoğrafta Beren Saat'in karın bölgesindeki belirginlik "Beren Saat anne mi oluyor?" sorusunu tekrar gündeme taşıdı.

Beren Saat, geçen günlerde ikiz bebek beklediği iddiasını yalanlamış, "Hamilelik benimki gibi zayıf bir vücutta uzun süre saklanabilecek bir haber değil." şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

BEREN SAAT KİMDİR?

1984 doğumlu Beren Saat, katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci oldu ve Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekerek onun desteğiyle profesyonel oyunculuğa başladı.

İlk deneyimini Aşkımızda Ölüm Var dizisiyle yapan Saat, ilk başrolünü Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı Aşka Sürgün dizisinde üstlendi. Sonrasında yine bir Tomris Giritlioğlu projesi olan Hatırla Sevgili adlı televizyon dizisinde başrolde yer aldı. Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve çok konuşulan Aşk-ı Memnu dizisinde ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinde başrolde yer aldı. Son olarak İntikam dizisinde rol alan Beren Saat, yaklaşık 2,5 yıllık bir birliktelikten Kenan Doğulu ile Las Angeles Malibu'da evlendi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler