MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beş Kardeş 12. bölümde büyük kriz

Renkli dizi Beş Kardeş son bölümü 28 Temmuz Salı akşamı yayınlandı. Başeğmez Kardeşler'in macerasını ele alan Beş Kardeş 12. bölümde her bir kardeş Rus bir kadını, kendi kız arkadaşı gibi gösterince, işler karıştı.

Güçlü kadrosuyla adından söz ettiren dizilerinden Beş Kardeş 12. bölümünde Başeğmez Kardeşler yine başını belaya soktu, ortalık fena karıştı. Salı akşamlarının eğlencesi haline gelen dizinin bu bölümünde Sait ile Canan balayına çıktı; her bir kardeş Rus bir kadını, kendi kız arkadaşı gibi gösterince işler sarpa sardı. Hayatındaki kadınlara kendilerini ispat etmek isteyen kardeşler, amaçlarına ulaşabildi mi? Başeğmez Kardeşler'in yeni macerasını ekrana getiren Beş Kardeş son bölümü 28 Temmuz Salı akşamı saat 22.30'da Fox Tv izleyicileriyle buluştu.

BEŞ KARDEŞ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Beş Kardeş yeni bölümünde; Sait, Canan ile nikah kıydıktan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, kardeşlerin evine yerleşti. Mukadder'in torun baskısından bunalan Sait, Canan ve Melike'yi de alıp balayına kaçtı. Sevdikleri kadınlara kendilerini ispat etmek isteyen kardeşler, Sait'in yokluğunda ortalığı toz duman etti. Güzeller güzeli Rus bir kadını, her biri kendi sevgilisi olarak gösteren Başeğmez Kardeşler'in başına neler geldi? Beş Kardeş 12. bölümünde Sait, döndüğünde kardeşlerinin sebep olduğu büyük yıkımı tamir edebildi mi?

BEŞ KARDEŞ FİNAL KARARI

Serkan Keskin, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Nihal Yalçın, Serdar Orçin, Merve Ateş, Ece Dizdar, Ayşen Gruda ve Köksal Engür'ün yer aldığı 13 bölümlük dizi Beş Kardeş'in bölümlerinin uzatılmamasına karar verildi. Bu nedenle Beş Kardeş dizisi 13. bölümüyle 4 Ağustos'ta son kez ekranlara gelecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler