MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beş Kardeş son final bölümünde şok saray göndermesi

Beş Kardeş son bölümü final sahnelerine yakışır sahneleriyle 4 Ağustos Salı akşamı ekrana geldi. Beş Kardeş final bölümüne Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a ve Ak Saray'a ağır göndermeler de bulunulması damga vurdu.

Sosyal medyada ses getiren Beş Kardeş 13. bölümüyle izleyicilerine ve ekranlarına veda etti. Sosyal medyadaki fenomenlerinin tepkisine rağmen aynı yüksek reytingleri yakalayamayan Beş Kardeş final bölümünde muratlarına eren Sait ve Canan'ın, aksilikler peşini bırakmadı. İkili balayı sonrasında şok bir sürprizle karşılaştı. Kadrosunda Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Nihal Yalçın ve Ayşen Gruda gibi isimlerin yer aldığı, tadı damaklarda kalacak hikayesi ile Beş Kardeş final bölümü 4 Ağustos Salı akşamı saat 22:30'da final yaparak veda etti.

BEŞ KARDEŞ 13. BÖLÜM ÖZETİ

Beş Kardeş final bölümünde ;Sait ile Canan sonunda garip bir nikah töreniyle evlendiler. Tam evliliklerin tadını çıkaracakken nikahtan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, konağa yerleşti. Mukadder'in torun baskısından ve Hakkı'dan bunalan Sait, Canan ve Melike'yi de alıp balayına kaçtı. Sait ve Canan'ın yokluğunda, sevdikleri kadınlara kendilerini ispat etmek isteyen kardeşler, ortalığı iyice karıştırdı. Sait ve Canan döndüklerinde hiçbir şey eskisi gibi değildi.. Sait, kardeşlerinin sebep olduğu felaketi düzeltebildi mi?Beş Kardeş finali olan 13. bölümün en çarpıcı anları ise siyasi göndermelerin hissedildiği anlar oldu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, Ak Saray'a ağır göndermeler bulunuldu. Beş erkek kardeşin hikayesinin anlatıldığı Beş Kardeş son bölümünde, kardeşler arasında "Tanesi 1000 liradan bardak aldım. Altın kadehler, saraylarda bu modaymış." ve "21. yüzyılda yaşıyoruz, hâlâ saray maray diyorsun. Ne kot kafalı adamsın!" diyaloğu izleyicileri şaşırttı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler