MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beş Kardeş 2. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Onur Ünlü'nün beğeni toplayan dizisi Beş Kardeş son bölümüyle 23 Şubat akşamı ekrana geldi. Eğlenceli anların yaşandığı Beş Kardeş 2. bölümde kardeşler her yerde ortadan kaybolan Melike'yi aramaya koyuldular. Mahalleli de onlara yardımcı oldu.

Beş Kardeş dizisi 2. bölümüyle izleyenleriyle buluşmaya devam etti. Oyuncu kadrosunda; Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Ercü Turan, Vedat Erincin, Köksal Engür, Serhat Talay, Banu Fotocan, Erşan U. Ölmez, Ahmet Kaynak, Eren Şahin, Tevfik Yapıcı ve Ziya Çiçek'in yer aldığı dizi bu hafta da izleyicisine keyifli anlar yaşattı. Onur Ünlü'nün yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı Beş Kardeş 2. bölümde Sait'in eski sevgilisinin mahalleye döndü. Canan'la bir hayat kurmaya başlayan Sait'in bu haberle kafası karıştı.

Beş Kardeş 2. bölüm özeti:

Sait eski sevgilisi ve kızı Melike'nin annesi Fahriye'nin mahalleye dönüşüyle hem şaşkın hem de kızgındı. Beş Kardeş son bölümde bir yandan evlenmeye karar verdiği Canan'dan bu durumu gizlemeye çalışırken bir yandan dört kardeşinin dertleriyle uğraştı.

Melike'nin aniden ortadan kaybolmasıyla Beş Kardeş, Fahriye ve tüm mahalle her yerde küçük kızı aramaya koyuldu. Beş Kardeş 2. bölümde Fahriye, Sait'in karşısına çıktı. Fahriye'yi aniden karşısında gören Sait ne yaptı? Fahriyeyi mi yoksa Canan'ı mı tercih etti? Bu duruma kardeşlerin tepkisi ne oldu?

Beş Kardeş dizisinin konusu

Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz'i ayrılmaz biçimde bağlayan tek şeyin sarsılmaz bir aile olmalarıdır. Beş kardeş eski bir mahallede, dededen kalma ahşap bir konakta bir arada yaşarlar. Kardeşlerin en büyüğü, Sait, depremde anne ve babalarını kaybettiklerinden beri ailenin babası gibidir.

Duygusal gazeteci Nazım, mahallenin imamı Turgut, şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan, at yarışı tutkunu havai Aziz, artık koca koca adamlar olsalar da, kaç yaşına gelirlerse gelsinler, hepsi Sait'in çocuğu gibidir ve hiçbiri, Sait'ten veya birbirlerinden ayrı bir yaşam sürmeyi hayal bile edemez.Ta ki, Sait bir gün kendi adına bir kararla çıkagelene kadar. Bu koca adamlar büyürken kendi de yaşlanmakta olan Sait, artık bir yuva kurmayı düşünmeye başlar ve kardeşlere evleneceğini açıklar ve olaylar gelişir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler