MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beş Kardeş 3. bölümde büyük operasyon

Ekranların yeni dizilerinden Beş Kardeş son bölümüyle sevenleriyle buluştu. Onur Ünlü'nün yeni televizyon projesi Beş Kardeş 3. bölümde, beş kardeş nezarette kalan Fahriye'yi kurtarmak için plan hazırlıklarına başladı. Öte yandan Sait, kara kara Fahriye'ye Canan'ı nasıl anlatacağını düşündü.

Güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle büyük beğeni toplayan Beş Kardeş, 3. bölümüyle 2 Mart Pazartesi akşamı ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda; Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Ercü Turan, Vedat Erincin, Köksal Engür, Serhat Talay, Banu Fotocan, Erşan U. Ölmez, Ahmet Kaynak, Eren Şahin, Tevfik Yapıcı ve Ziya Çiçek'in yer aldığı dizinin bu bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı ve zleyiciler ekran başında keyifli anlar yaşadı. Merakla beklenen Beş Krdeş son bölümde Sait, Nazım ve Canan serbest bırakılıyor ama Kudret ve Fahriye nezarette baş başa kaldı.

BEŞ KARDEŞ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Sait, Nazım ve Canan serbest bırakıldı ama Kudret ve Fahriye nezarette baş başa kaldı. Sait Melike'yi alıp eve gelir ve Fahriye'yi içerden çıkartmak için elinden geleni yaptı. Turgut, Şevval'in peşindeydi ve tekrar buluşup derdini anlatmaya çalıştı. Ama bunu nasıl yapacağını kendi de bilmiyordu... Beş Kardeş son bölümde Orhan, abisi Turgut'un da Şevval'in peşinde olduğunu anladı ve bu sebeple bunalıma girdi.

Aziz çiftlikte temiz bir dayak yedi ve ahıra kapatıldı. Bahtiyar Bey'in kardeşi Nazlı'nın yardımı ile kaçtı ve beraber eve geldiler. Nazım bir ayağı alçıda, Hasan'ın eski eşi Deniz'i takibe devam ederken araya yine şiirler girdi. Fakat akşam eve döndüğünde Hasan'ın yaralı bir halde onu beklediğini gördü. Beş Kardeş 3. bölümde Sait kardeşlerini topladı ve Fahriye'yi nezaretten çıkarıp götüren Suat'ın evini basmaya gitti. Sait, kara kara Fahriye'ye Canan'ı nasıl anlatacağını düşündü. Canan' a, onu isteyeceğine dair söz vermişti.

BEŞ KARDEŞ DİZİSİNİN KONUSU

Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz'i ayrılmaz biçimde bağlayan tek şeyin sarsılmaz bir aile olmalarıdır. Beş kardeş eski bir mahallede, dededen kalma ahşap bir konakta bir arada yaşarlar. Kardeşlerin en büyüğü, Sait, depremde anne ve babalarını kaybettiklerinden beri ailenin babası gibidir.

Duygusal gazeteci Nazım, mahallenin imamı Turgut, şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan, at yarışı tutkunu havai Aziz, artık koca koca adamlar olsalar da, kaç yaşına gelirlerse gelsinler, hepsi Sait'in çocuğu gibidir ve hiçbiri, Sait'ten veya birbirlerinden ayrı bir yaşam sürmeyi hayal bile edemez.Ta ki, Sait bir gün kendi adına bir kararla çıkagelene kadar. Bu koca adamlar büyürken kendi de yaşlanmakta olan Sait, artık bir yuva kurmayı düşünmeye başlar ve kardeşlere evleneceğini açıklar ve olaylar gelişir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler