MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beş Kardeş 7. bölümde hapis şoku

Kanal D ekranlarının renkli dizisi Beş Kardeş son bölümü dün akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi! Beş Kardeş 7. bölümünde racon işlerine kendini kaptıran küçük kardeş Aziz hapise düşerken, onu aklamak Sait2e düştü.

BEŞ KARDEŞ 7. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Geçen hafta kaldığı yerden devam eden Beş Kardeş 7. bölümü izleyicileriyle buluştu. Birbirinden komik 5 kardeşin hikayesini samimi bir anlatımla dile getiren, Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Beş Kardeş son bölümünde racon işlerine kendini kaptıran küçük kardeş Aziz, kendini hapiste buldu. Sait, Aziz'in tuzağa düşürüldüğünü öğrenince, kardeşini kurtarmak için kolları sıvadı. Heyecanla beklenen Beş Kardeş 7. bölümü dün akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi!

BEŞ KARDEŞ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Beş Kardeş yeni bölümünde; Fahriye'nin gidişi ile artık Sait artık yeniden eski hayatına dönmek durumunda kaldı. Tabii onu türlü zorluklar bekliyordu. Racon işlerine kendini kaptıran küçük kardeş Aziz ise Beş Kardeş yeni bölümde bir iftira sonucu kendini hapiste buldu. Sait, kardeşinin tuzağa düşürüldüğünü ve bir yalancı şahidin olduğunu öğrendi. Aziz'i hapisten kurtarmak için parayla satın alınan yalancı şahidin peşine düştü.

Orhan, Şevval ve Taşkın'ın açmaya çalıştığı restorana ortak olabilmek için Canan'dan yardım istedi. Parayı bulur fakat restoranda onları bir sürpriz beklemekteydi. Fahriye de para katarak ortak olmuştu ancak Canan da rakibi ile istemeden ortak olmuştu. Gazeteden ayrılan Nazım kendi gazetesini kurmaya karar verdi. "Halkın Öfkesi" adındaki gazetesi için bahçede kendine bir baraka inşa etmeye başladı. Evdeki bütün bu karmaşanın arasında Turgut imamlık için başka şehre tayinini istedi. Turgut kardeşlerini terk etmek üzereydi. Beş Kardeş 7. bölümünde Orhan, Şevval ve Taşkın açtıkları restoran iyice karıştı. Aşçıları bile yoktu. Sait geçici olarak yardım edeecek ama krizin tamamen çözülemedi. Sait, Aziz'in aleyhine yalancı şahitlik yapacak olan adamı yaklacak onu büyük bir sürpriz bekliyordu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler