MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beş Kardeş 8. bölümüyle ekrana geldi

Kanal D ekranlarına geri dönüş yapan Beş Kardeş son bölümüyle yine çok güldürdü. Beş Kardeş 8. bölümünde aileden yadigar yüzüğün peşine düşen Başeğmez Kardeşler, ansızın yeni maceranın içide buldular kendilerini.

Salı akşamlarının vazgeçilmezi Beş Kardeş son bölümünde bu kez Başeğmez Kardeşler aileden yadigar yüzük peşine düştü! Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz'in hikayesini anlatan dizinin bu bölümünde küçük kardeş Aziz, hapishaneden çıkınca, kardeşler yeni maceralara atıldı. Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak ve Fatih Artman'ın başrollerini paylaştığı, heyecanla beklenen Beş Kardeş 8. bölümü 30 Haziran Salı akşamı saat 20.30'da Kanal D ekranlarına geldi.

BEŞ KARDEŞ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Beş Kardeş yeni bölümünde; Sait, kardeşi Aziz'in hapisten çıkması için gerekli olan parayı Canan'ın ödediğini duydu ve çok sinirlendi. Bu parayı gurur meselesi yaptı ve geri ödeyeceğini söyledi. Kardeşler son çare olarak rahmetli annelerinden kalan çok değerli yüzüğü kutusundan çıkardılar ancak kardeşleri kötü bir sürpriz bekliyordu. Yüzükle ilgili bir karar veremeden yüzük kayboldu. Yüzük için birbirlerinden şüphelendiler ve komik bir takip işine giriştiler. Yüzük kimdeydi? Sait bu koşturmacada Canan ile arasını düzeltebildi mi?

BEŞ KARDEŞ YENİ SAATİ

İki hafta önce yeniden ekranlara gelmeye başlayan Beş Kardeş dizisi yine reytinglerde iyi bir sonuç elde edemedi. Beş Kardeş 7. bölümü reytinglerde Total'de 36. AB grubunda ise 24. olabilmişti. Leyla ile Mecnun'un yönetmeni Onur Ünlü imzalı olan dizide Serkan Keskin, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Nihal Yalçın, Serdar Orçin, Merve Ateş, Ece Dizdar, Ayşen Gruda ve Köksal Engür başrolleri paylaşıyor. Dizi gelecek hafta yayınlanacak olan Beş Kardeş 8. bölümünden itibaren Salı akşamları 22.30'da ekranlara gelecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler