MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beş Kardeş'ten Müslüm Gürses sürprizi

Beş Kardeş izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanırken yeni bir bomba patlattı. Beş Kardeş ekibi Müslüm Gürses'in 1994 yılında seslendirdiği "Hangimiz Sevmedik" şarkısına yeniden video çekti.

Yakın zamanda ekranlarda olacak Beş Kardeş ekibi, Müslüm Gürses'i unutmadı. Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik şarkısına klip çeken Beş Kardeş sabırsızlıkla bekleniyor. Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Köksal Engür ve Ayşen Gruda'nın rol aldığı dizi yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. Çok farklı karakterlere sahip olan Beş Kardeş'in kahkaha dolu ve eğlenceli hikayesi Haziran ayı itibariyle ekranlarda olacak. Senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği Beş Kardeş, yayınlandığı sezonda fazla ilgi görmediği için yaz aylarına ertelenmişti.

BEŞ KARDEŞ MÜSLÜM GÜRSES'İ UNUTMADI

Yakında tekrar ekranlara gelecek Beş Kardeş, yeniden buluşmadan önce izleyenlere Müslüm Gürses'le büyük bir sürpriz yaptı. Başrol oyuncuları Serkan Keskin, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant ve Fatih Artman'ın oynadığı klibi Onur Ünlü yönetti. Müslüm Gürses'in 1994 yılında seslendirdiği "Hangimiz Sevmedik" şarkısının kayıtları için stüdyoya giren oyuncuların eğlenceli anları kameralara yansıdı. Mizahi üslubu ve performanslarıyla büyük ilgi toplaması beklenen Beş Kardeş klibinde Müslüm Gürses'in görüntülerine de yer verilerek usta ismi de anmış oldular.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler