MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Candan Erçetin atışmasında mutlu son

Kanal D'nin sevilen talk-show programı Beyaz Show izleyicisiyle buluştu. Beyaz Show'a konuk olan isimler Aşk Sana Benzer filminin başrol oyuncuları ve Halil Sezai oldu. Geceye damga vuran olay ise Candan Erçetin'in stüdyoyu basması oldu.

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk show programı Beyaz Show bomba gibi bir bölümle sevenlerinin karşısına çıktı. Sohbeti, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show bu hafta seyirciyi ekrana kitledi. Beyaz Show'a bu hafta Aşk Sana Benzer filminin başrol oyuncuları, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, yepyeni albümüyle Halil Sezai, Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı yazar Aşkım Kapışmak konuk oldu. Geceye damga vuran olay ise Candan Erçetin Beyaz kapışması oldu. Candan Erçetin yeni bir video hazırladı, daha sonra stüdyoya katıldı.

Halil Sezai güzel şarkılarıyla izleyicinin kulaklarının pasını aldı. Aşk Sana Benzer filminin oyuncularından Fahriye Evcen ve Burak Özçivit bu haftaya damgasını vurdu. Fahriye Evcen söylediği şarkıyla oldukça ses getirdi. Beyaz Show'da ayrıca yepyeni skeçler izleyenleri kahkahaya boğdu. Seyirci de bu eğlenceye ortak oldu.Beyaz ile Candan Erçetin'in ünlü isimlerin katılımlarıyla birbirlerine hazırladıkları atışmalı videoların sonuncusu dün gece Beyaz Show'da yayınlandı. Emel Sayın Cem Yılmaz, Ata Demirer, Yılmaz Erdoğan, Demba Ba, MFÖ ve onlarca ünlünün katıldığı videonun finalinde, Candan Erçetin canlı yayına gelerek Beyaz ile düet yaptı ve böylelikle Beyaz Candan Erçetin kapışması tatlı bitti.

Fahriye Evcen, Edip Akbayram'ın "Hasretinle Yandı Gönlüm" adlı şarkısını söyledi. Fakat şarkının 2. kısmına bir türlü giremeyen Fahriye Evcen'in imdadına Beyaz yetişti. Fahriye Evcen sonrasında şarkıyı ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'le birlikte söyledi. Evcen, şarkıya bir türlü giriş yapamayınca sosyal medyada trend oldu.


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler