MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show bu hafta Kiraz Mevsimi oyuncularını ağırladı

Ekranların uzun soluklu talk show programı Beyaz Show Kanal D'de ekrana geldi. Skeçleri ve konuklarıyla izleyiciye keyifli anlar yaşatan Beyaz Show bu hafta Kiraz Mevsimi oyuncularından Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'i konuk etti.

Ekranların yıllardır izlenen programı Beyaz Show, izleyicisiyle buluşmaya deam ediyor. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı talk-show programı Beyaz Show'da izleyenlere eğlenceli anlar yaşatmaya devam etti. Beyaz Show'a bu hafta Kiraz Mevsimi'nin sevilen oyuncuları katıldı. Ekranların izlenme rekorları kıran dizisi Kiraz Mevsimi oyuncularından Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, bu bölümde Beyaz'ın sorularını yanıtladı.

BEYAZ SHOW'DA BU HAFTA

Kanal D'nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk-show programı Beyaz Show'a bu hafta, güçlü sesi ve muhteşem yorumuyla Linet, Kiraz Mevsimi dizisinden Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, 8 Saniye filmi ile Esra İnal konuk oldu.

Beyaz Show 27 Şubat Cuma akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

Özge Gürel kimdir?

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızı olan Özge Gürel, liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. Özge Gürel, "Kızım Nerede" dizisinde "Zeynep" karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Daha sonra "Huzur Sokağı" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizilerinde oynamıştır.

Özge Gürel, 2014 yılında " Medcezir" dizisinde "Ada" karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında "Kiraz Mevsimi" dizisinde başrol oyuncusu oldu ve "Öykü" karakterini canlandırmaya başladı. Özge Gürel, Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümü mezunudur. Dans ve şan dersi almakta ve diksiyon çalışmaktadır.

Serkan Çayoğlu kimdir?

1987 Almanya doğumlu olan Serkan Çayoğlu; model, manken ve oyuncudur. Modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu bir süre sonra oyunculuğa yönelmiş olup Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır.

Serkan Çayoğlu, eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde Almanya da tamamlamıştır. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un İtalya'dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi'nde yer almıştır.

Hande Yener'in "Ya Ya Ya" klibinde de oynayan Serkan Çayoğlu, şu an Kiraz Mevsimi'nde Ayaz Dinçer rolünü canlandırmaktadır.Ayrıca bir ikiz kardeşi vardır.Oyuncuya bir röportajında ikizinizle benziyormusunuz sorusu sorulmuş, oyuncu "Ne dış görünüş ne de kişisel olarak birbirimize benzemiyoruz." cevabını vermiştir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler