MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show kanal değiştiriyor iddilarına Beyaz noktayı koydu

Beyaz Show sezon finalinin ardından Bodrum'da tatil yapan Beyazıt Öztürk, programla ilgili soruları yanıtladı. Beyaz Show'un kanal değiştireceği iddialarına, Beyazıt Öztürk'ten yalanlama geldi.

Beyaz Show sezon finalinde Candan Erçetin'e son dakika golü atan Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un 20. yılında büyük sürprizleri olacağını söyledi. Ünlü Şovmen Beyaz Show'un kanal değiştireceği iddialarına da açıklık getirdi. Programı sezon finali yapar yapmaz soluğu Bodrum'da alan Beyazıt Öztürk, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beyaz-Candan atışmasını devam ettiren sempatik sunucu, Candan Erçetin için yaptığı klibin cevabını merak ettiğini söyledi.

BEYAZIT ÖZTÜRK MEYDAN OKUDU

Sezon boyunca birçok kez karşılıklı atışan Beyaz ve Erçetin atışmasının sona erdiği düşünülürken, Beyaz Show sezonm finalinde ekrana gelen yeni klip atışmanın fitilini ateşledi. Tatilde olduğunu ve ailesinin de kısa bir süre sonra tatile geleceğini söyleyen Beyazıt Öztürk, "Candan Erçetin'den cevap bekliyorum. Ben yaptım yapacağımı. Bundan sonrası kendine kalmış. Cevap da veremeyecek. İnşallah benim tarzımda güzel bir cevap bekliyorum. Ama ne zaman gelir, bu yaz ayı içinde mi gelir, Eylül, Ekim'de mi gelir onu bilemem." dedi. Beyazıt Öztürk, bu sözlerinin bir meydan okuma mı olduğu sorusu üzerine, karşılıklı eğlendiklerini, izleyenlerin de eğlenmelerini istediklerini dile getirerek, güzel atıştıklarını ve keyiflerinin yerinde olduğunu söyledi.

KANAL DEĞİŞİKLİĞİNİ YALANLADI

Beyaz Show'un 20. yılına özel sürprizler hazırladığını belirten Beyazıt Öztürk, "Toplantılar var. Bu sene 20'inci seneye gireceğimiz için yoğun çalışmamız lazım. Onun için bu senenin hatırına pek tatil olmayacak. 20'inci sene için özel hareketler yapacağız. Onun için tatilden daha çok iş olacak. Baya bir sürpriz var." dedi. Beyaz Show'un yeni sezonda başka bir kanala geçeceği iddialarının yalan olduğunu ifade eden Beyazıt Öztürk, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler