MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show konuklarıyla geceye damga vurdu

Kanal D ekranlarının ilgi gören talk show programı Beyaz Show 6 Mart gecesi ekrana geldi. Birbirinden renkli konuklarıyla izleyiciyi ekrana bağlayan Beyaz Show, Bana Adını Sor ve Bir Varmış Bir Yokmuş filminin oyuncularını ağırladı.

Ekranların fenomen talk show programı Beyaz Show, izleyicisiyle buluşmaya devam etti. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı talk-show programı Beyaz Show, izleyenlerini kahkahaya boğdu. Beyaz Show'a bu hafta Özge Borak, Engin Hepileri, Başak Parlak, Mert Fırat, Melisa Sözen, İlyas Yalçıntaş, Gökhan Güneş, Gülden Mutlu, Esin İris, Ahmet Enes konuk oldu. Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da izleyenlerine keyifli anlar yaşadı.

BEYAZ SHOW'DA BU HAFTA

Kanal D'nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show" a bu hafta "Bana Adını Sor" filmi ile Özge Borak, Engin Hepileri, Başak Parlak; "Bir Varmış Bir Yokmuş" filmi ile Mert Fırat, Melisa Sözen; önümüzdeki birkaç yılın starları İlyas Yalçıntaş, Gökhan Güneş, Gülden Mutlu, Esin İris, Ahmet Enes konuk oldu.

BANA ADINI SOR FİLMİNİN KONUSU

Yasemin ve Hakan yetiştirme yurdunda beraber büyüyen iki yakın arkadaştır. Yaşamlarını neredeyse hiç ayrılamadan geçiren bu ikilinin arasında sıkı bir bağ vardır. Ama her şey elbette bu dostluk sevgisiyle sınırlı değildir. Yasemin'in yıllardır Hakan'ı için için sevmektedir; duyguları ise tek taraflıdır. Bir gün hayatlarına hiç beklenmedik bir anda Merve girer ve hepsinin yaşamları kökünden değişir. Öte yandan, tümünün hayatını değiştirecek kötü bir sürpriz Hakan'ı beklemektedir. Şimdi üçü arasında sancılı bir aşk üçgeni doğacaktır...

BANA ADINI SOR FİLMİ FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ FİLMİNİN KONUSU

Anaokulu öğretmeni olan Nehir, bir gün tesadüfen bir şarkı dinler ve dinlediği şarkı genç kadını derinden etkiler. Nehir şarkıyı o kadar çok beğenir ki notaların ardından, şarkıyı yapan müzisyenin peşine düşmeye karar verir... Yolun sonundaysa şarkının sahibi olan Ozan'ı bulur. Ama Ozan hayatında yaşadığı derin bir travma yüzünden ve adeta çıkmaz bir sokak gibidir... Bir tarafın kararlılığı ile diğer tarafın bocalamaları arasında sıkışıp kalan bu ilginç aşk hikayesi, acaba mutlu sonlu bir masala bağlanbilecek midir...

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ FİLMİ İÇİN TIKLAYINIZ

MELİSA SÖZEN KİMDİR?

6 Temmuz 1985 tarihinde İstanbul'da doğan Melisa Sözen, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde görev aldı. 2008 yılının yaz sezonunda NTV'de "Dünyayı Kurtaran Kadın" isimli, çevre hakkında bilinçlendirmeye dayalı bir televizyon programı sunan Melisa Sözen, 2009 yılında Casus Kızlar Her Şey Nasıl Başladı? filminde Clover karakterini seslendirdi. 2011 yılında Reis adlı dizide, 2013′te Şubat adlı dizide Yağmur ve Sabah karakterlerini canlandırmış olan Melisa Sözen, Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye ödüllü Kış Uykusu adlı filminde Nihal karakterini canlandırmıştır. Çağ Çalışkur'un yönettiği, Craft Tiyatro'da sergilenen 'Kalp Düğümü' adlı oyunda rol almaktadır.

MERT FIRAT KİMDİR?

Ankara'da 10 Ocak 1981 yılında dünyaya gelen 31 yaşındaki Mert Fırat, Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'ni bitirdi. Çok yönlü olmasıyla dikkatleri üstüne çeken ve birçok sinema, tiyatro ve dizide rol almasının yanında senarist olması yönlüyle de oldukça başarılı bir oyuncudur. 2010 yılında Atlı Karınca ve Başka Dilde Aşk filmlerinin senaristliğini yaparak, başrolde oynayan Mert Fırat, sağır ve dilsiz bir genci canlandırdığı Başka Dilde Aşk filmiyle de Ankara Uluslar arası Film Festivali ve Sadri Alışık ödüllerinde en iyi erkek oyuncu seçilmiştir. Televizyon dizilerinde karizmasıyla boy gösteren Mert Fırat, Bizim Evin Halleri adlı diziyle de izleyenlerin beğenisini kazanmıştır.

ENGİN HEPİLERİ KİMDİR?

Engin Hepileri 3 Mart 1978, İstanbul doğumlu Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, tiyatro yönetmeni. Kent Oyuncuları kadrosunda yer alan oyuncu, çeşitli oyunlarda rol aldı. Ayrıca 2008 yılında Israel Horowitz'in Kuyruk oyununu yönetti.

Tiyatro çalışmalarına Cağaloğlu Anadolu Lisesi'ndeki orta öğrenimi sırasında başlayan Engin Hepileri, 1996'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2002'de aynı üniversitede oyunculuk alanında yüksek lisans eğitimine başladı ve 2005 yılındaki mezuniyetine kadar araştırma görevlisi olarak çalıştı. Seslendirme de yapan oyuncu intikam adlı dizide oynadı. Şu an ise Kara Ekmek dizisinde oynuyor.

ÖZGE BORAK KİMDİR?

1982 İstanbul doğumlu olan Özge Borak, tiyatro ile küçük yaşlarındayken tanıştı. 8 yaşındayken açılan bir sınavla Şehir Tiyatroları çocuk bölümünü kazanarak sanat hayatına adım atan Özge Borak, İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) sanatçısı, başkoreografı Selçuk Borak'ın kızıdır. Sanatçı bir aileden gelen ve İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Özge Borak'ın annesi, balerin Buket Borak olup, Kardeşi Selim Borak İDOB'un baş dansçılarından, eski kocası Bülent Şakrak, İDOB baletidir.

Özge Borak, ilk olarak 2003 yılında kamera karşısına geçerek bir dizide rol almış, film dünyasına da katılmıştır. 15 Ekim 2012 tarihinde, Leyla ile Mecnun adlı dizinin 68. bölümünde "Pakize" rolünde konuk oyuncu olarak oynamıştır. Ayrıca Özge Borak, 2009 yılında bir Roja Reş'te (Karanlık Gün)'de "'Rozêrîn"' olarak canlandırmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler