MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show son bölümde Kardeş Payı rüzgarı

Ekranların vazgeçilmezi Beyaz Show'da bu hafta buruk bir hava hakimdi. Beyaz, programın açılışında usta oyuncu Zeki Alasya'yı andı. Beyaz Show'un konukları Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Balkan, Oğuzhan Koç ve Gülben Ergen usta oyuncuyu andılar.

Kanal D'nin vazgeçilmez talk show programı Beyaz Show bu hafta programa buruk başladı.Beyazıt Öztürk'ün sunduğu cuma gecelerinin vazgeçilmezi Beyaz Show'un bu haftaki konukları, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Balkan, Oğuzhan Koç ve Gülben Ergen oldu. Konuklar programın başında derin bir üzüntüyle Zeki Alasya'yı andılar.

ZEKİ ALASYA ANILDI

Birçok mizahçı, oyuncu ve sahne insanına yol gösteren bir geçmişe sahip olan Zeki Alasya programın başında anıldı. Hem konuklar hem de programın sunucusu şovmen Beyazıt Öztürk, kısa bir konuşma yaparak Alasya hakkındaki düşüncelerini belirtip, büyük ustayı andılar…

OĞUZHAN'A ŞAKA

Daha sonra ise ünlü şovmen; Eser Yenerler, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve İbrahim Büyükak'tan yardım alarak Oğuzhan Koç'a şaka hazırladı.Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün, Eser Yenerler, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve İbrahim Büyükak'tan yardım alarak Oğuzhan Koç'a yaptığı şaka stüdyoyu kahkahaya boğdu.Yatak odasına uyuduğu sırada giren ekip şarkı söyleyerek Oğuzhan'ı uyandırırken bir yandan da o anları kaydetti. Uyandığı anda kameraları gören Koç, neye uğradığını şaşırdı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler