MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show'a 3 Adam baskını

3 Adam ekibi, Beyaz Show sezon finali bölümünde stüdyoyu bastı. Medcezir'in kendi programlarına gelmemesine bozulan 3 Adam ekibi, bir anda Beyaz Show stüdyosunu basarak gecenin en büyük sürprizini gerçekleştirdiler.

Beyaz Show sezon finali bölümüne 3 Adam'ın baskını damga vurdu. Sevilen talk show programı Beyaz Show, bomba gibi bir sezon finaliyle sevenlerinin karşısına çıktı. Sohbeti, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show bu hafta da seyirciyi ekrana kitledi. Beyaz Show"un sezon finaline bu hafta; fenomen dizi Medcezir'in fenomen oyuncuları Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay ve Taner Ölmez konuk ekibi Medcezir'in kendi programlarına gelmemesine bozulan 3 Adam ekibi, stüdyoyu basarak gecenin en büyük sürprizlerinden birini gerçekleştirdi. 3 Adam kadrosu; Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ve Medcezir ekibi selfi çektirmeyi de ihmal etmedi.

3 ADAM'IN TARİHÇESİ

3 Adam, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç tarafından sunulan talk show programı. 3 sunucu ve 1 konuk olarak uyguladığı formattan aldığı 3+1 adıyla Star Tv'de yayına başlamış, Acun Medya'nın satın alması ile 5 Ekim 2013 tarihi ile program ile birlikte adı 3 Adam olarak değişmiştir. Program 2014 Eylül itibari ile TV8 kanalında yayın hayatına devam etmektedir. Ev tadında 3 Adam adlı talk show programı yayınında skeçler de yapmaktadır. Şu anda program cumartesi geceleri saat 23:15'te TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler