MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show'da Ata Demirer ve Demet Akbağ rüzgarı

Yeni filmiyle gündeme gelen Ata Demirer, ile Ulan İstanbul'un sevilen ismi Şebnem Bozoklu Beyaz Show'a konuk oldu. Ata Demirer ve Şebnem Bozoklu'nun konuk olduğu Beyaz Show izleyenlerine yine keyifli anlar yaşandı.

Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show'a bu hafta; Yeni filmleri Niyazi Gül Dört Nala ile 8 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak olan filmin başrol oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ ve Levent Ülgen bu hafta Beyaz Show'a konuk oldu.Ata Demirer ve Demet Akbağ geçtiğimiz yıllarda da Eyvah Eyvah filmlerinin gösterime gireceği günlerde Beyaz Show'a katılmış ve oldukça eğlencei programlar yaşanmıştı. Ata Demirer, konuk olacağı Beyaz Show'da yine şarkı da söyleyerek seyircileri coşturdu! Program 1 Mayıs Cuma akşamı Kanal D'de yayınlandı. Ayrıca O Ses Türkiye'nin son şampiyonu, şimdilerde ise Eurovision yolcusu Elnur Hüseynov da programa renk katacak bir diğer isim oldu.

NİYAZİ GÜL DÖRT NALA FİLMİ KONUSU

Veteriner Niyazi Gül karakterinin beyazperdedeki maceralarını konu alan film, kahkahası bol bir yerli komedi. Projede Ata Demirer'e daha önce birlikte rol aldığı başarılı oyuncu Demet Akbağ eşlik ediyor.Filmin yönetmenliğini ise Ata Demirer'in projelerinden aşinası olduğumuz Hakan Algül üstleniyor. Filmde Ata Demirer ve Demet Akbağ dışında Şebnem Bozoklu, Ayşenil Şamlıoğlu, Levent Ülgen, Ferit Kaya da rol alıyor. Çekimlerinin büyük bir bölümü İzmir'de gerçekleşen film 8 Mayıs'ta vizyonda.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler