MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show'da büyük sürpriz

Beyaz Show'a Erol Köse'nin evlilik haberi damga vurdu. 22 Mayıs'ta yayınlanan Beyaz Show'a Ferhat Göçer, Ünlü prodüktör Erol Köse, Ece Seçkin ve Zeynep Dizdar konuk oldu. Kanal D'de ekrana gelen Beyaz Show yine eğlenceli anlar yaşattı.

Beyaz Show konukları yine cuma gecelerine ve cumartesinin ilk saatlerine damga vurdu. Cuma ekranlarına damga vuran Beyaz Show, uykusu kaçanları, haftayı yorgun geçirenleri eğlendirecek bir bölümle geldi. Sempatikliği ve güler yüzü ile yıllardır ekranlarda izleyiciye ışık saçan sunucu Beyazıt Öztürk ile Beyaz Show her hafta cuma günleri birbirinden ünlü konuklarıyla devam etti. Beyaz Show'un bu haftaki konukları: Ferhat Göçer, Ünlü prodüktör Erol Köse, Ece Seçkin ve Zeynep Dizdar oldu. Beyaz Show son bölümü 22 Mayıs'ta Kanal D ekranlarına geldi.

Beyaz, Erol Köse'nin nişanlandığını ve Haziran ayında evleneceğini ilk kez canlı yayın sırasında Beyaz Show'da açıklayarak bombayı patlattı.Ferhat Göçer ise son albümünden söylediği romantik şarkılarla herkesi duygulandırdı.Sosyal medyada "Çipetpet" diye bilinen videodaki "Arnavut Şevket" lakaplı Şevket Kokal, 91 yaşında olmasına rağmen anlattıkları ve pozitif enerjisi ile herkesin beğenisini kazandı.

Zeynep Dizdar, Erol Köse'nin yapımcılığını yaptığı son albümünden söylediği şarkıyla stüdyodaki herkesi coşturdu.Programın son bölümüne konuk olan "Nezaket ve Protokol Uzmanı" İhsan Ataöven, anlattıklarıyla, verdiği örneklerle ve öğrettikleriyle herkesi şaşırttı.

FERHAT GÖÇER KİMDİR?

11 Mayıs 1970'te doğan Ferhat Göçer, Tıp Fakültesi ve Devlet Konservatuarı Şan Bölümü mezunudur. Türk Müziğini aldığı klasik eğitim ile birleştirip, dünyaya tanıtmayı amaçlayan ünlü sanatçının hedefi çalışmalarına ve genel cerrahlığa bugün de devam etmektedir.

Ferhat Göçer, dünya opera repertuarından günümüz şarkılarına, napolitanlardan şansonlara, rembetikolara; Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerinden, halk müziğimizin örneklerine, Hafif Batı Müziği'nin nostaljik parçalarından günümüz müziğine kadar farklı müzik türlerini seyircisiyle buluşturmaktadır.Ferhat Göçer'in kurduğu ve Türkiye'nin tek şahsa özel senfoni orkestrası olan Metropol Senfoni Orkestrası ile konserler veren sanatçının kendi adını taşıyan ilk albümü 2005 yılının Eylül ayında yayınlanmıştır. 2007 senesinde ikinci albümü olan 'Yolun Açık Olsun' ile ödül kazanmıştır.

Türk Müziğinin dünyaya açılmasında öncü role sahip olmak isteyen Ferhat Göçer; Gino Castelli, Alessandro Safina, Al Bano, Patrizio Buene, Emma Shaplin ve Michael Bolton ile verdiği konserler ile farklı ülkelerin müziklerine uzanan köprüler kurmuştur.

EROL KÖSE KİMDİR?

1965'te doğan Erol Köse, Komedi Dans Üçlüsü'nün bir üyesi olarak müzik dünyasına girmiştir. Deniz Arcak'ın kendisi için albüm yapma teklifiyle, yapımcılık kariyerine başlamıştır. Erol Köse, Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okurken tesadüfen müzik sektörüne girmiştir. Deniz Arcak'ın albümünü yaptıktan sonra Tarkan'a da albüm yapmıştır. Ayna'yla 1996-2002 yılları arası yapımcılığa devam etmiş ve Türkiye'de dönemin en önemli prodüktörlerinden biri halini almıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler