MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show'da Türkçe Siri dizilere montajlandı

Kanal D ekranlarında Beyazıt Öztürk sunumuyla gerçekleşen Beyaz Show son bölümüne Siri uygulaması damga vurdu. Siri uygulaması Beyaz Show'da Türk dizilerine uyarlanınca orta çıkan görüntü karşısında kahkaha tufanı yaşandı.

Kanal D ekranlarında Beyazıt Öztürk sunumuyla gerçekleşen Beyaz Show son bölümüne Türkçe Siri görüntüleri damga vurdu. Siri uygulaması Beyaz Show'da Türk dizilerine uyarlanınca çıkan görüntü karşısında kahkaha tufanı yaşandı. Dün akşam ekranlara gelen Beyaz Show'da, son dönemde özellikle Türkler için de popüler hale gelen Siri uygulaması ile skeç hazırladı, stüdyodakiler ve ekran başındakiler kahkahalara boğuldu.

SİRİ UYGULAMASI DİZİ KARAKTERLERİNDE

Beyaz Show son bölümde, son dönemde özellikle Türkler için de popüler hale gelen Siri ile ilgili güldüren bir skeç hazırlandı. Beyazıt Öztürk sürpriz yaparak son dönemin popüler uygulaması Siri'yi seslendiren Yelda Uğurlu ile birlikte bir skeç hazırladı.
Türkçe'ye çevrildikten sonra hakkında onlarca caps yapılan ve çeşitli sorularla işkence edilen Siri uygulaması, Beyaz Show'da dizi karakterlerinde can buldu. Programda dizilere monte edilen Türkçe Siri'nin robot sesiyle söylediği sözler izleyenleri güldürdü.

SİRİ UYGULAMASI NEDİR?

Apple'ın sanal asistan uygulaması olan ve IOS işletim sistemine sahip cihazlarında kullanılabilen Siri uygulaması sizin sorularınıza yanıt veriyor ve telefonunuzun çeşitli uygulamalarını sesli komut ile kullanabilmenize imkan veriyor.
Siri ile telefonunuzun alarmını kurabilir, arama yapmasını sağlayabilir, internetten dilediğiniz bilgiye ulaşabilir, mesaj gönderebilirsiniz. Günlük hayatta ise merak ettiklerinizi sorarak da kullanabileceğiniz Siri, sorduğunuz soruyu anlamadığında ise size konu ile ilgili sorular sorarak anlamadığını dile getiriyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler