MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Yalan 4. bölümde Alara'nın oyunu

Beyaz Yalan 4. bölümü yeni saatindr kaldığı yerden devam etti. Beyaz Yalan son bölümde Alara'nın telefonuyla çok üzüleceğini zanneden Melek'i, şok bir gelişme ile karşılaştı. Melek'ten, oyuna devam etmesini istedi.

Ntc Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Ege Aydan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Beyaz Yalan yeni saatinde ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Melek Demir'e olan duygularına karşı koyamazken şok bir gelişme ile sarsıldı. Yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez Pakman'ın oturduğu Beyaz Yalan 4. bölümü18 Nisan Cumartesi günü saat 22.30'da yayınlandı.

BEYAZ YALAN 4. BÖLÜM ÖZETİ

Beyaz Yalan son bölümünde; büyük bir sürpriz bekleyen Melek'e Alara da hain bir plan düzenledi. Alara'nın telefonuyla çok üzüleceğini zanneden Melek'i, şok bir gelişme ile karşılaştı. Zaten Melek'in pasaportuyla seyahat ettiği için kimliğini kanıtlayamayan Alara, haince bir plan hazırladı, Melek'ten, bu oyuna devam etmesini istedi.

Şimdi Melek için her şey daha da zorlaşmıştı. Bundan böyle ipler Alara'nın elindeydi. Hem Korel Ailesi'nden kurtulmanın yolunu arayacak, hem de Ebru ve Halil'den sıyrılacak, hem de Alara'nın tükenmek bilmeyen isteklerini yapmaya çalışacaktı. Melek için git gide zorlaşan bu oyun içindeki tek güzel şey ise, Demir'e duyduğu inanılmaz aşktı.

BEYAZ YALAN YENİ BÖLÜM SAATİ DEĞİŞTİ

Beyaz Yalan 3. bölümde yayın günü değişmişti ancak dizinin reytinglerinin istenen düzeye çıkamaması sonucunda saati de değişti. Beyaz Yalan 4. bölüm itibari ile saat 22.30′da yayınlanacak.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler