MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Yalan 2. bölüm Show Tv'de ekrana geldi

Show Tv ekranlarının yeni dizilerinden Beyaz Yalan dizisinin günü ve saati değişti. Reyting düşüklüğü nedeniyle günü değiştirilen Beyaz Yalan dizisi 3 Nisan Cuma akşamı saat 23.15'te ekrana geldi. Beyaz Yalan 2. bölümde Alara'dan telefon geldi!

BEYAZ YALAN 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında sürprizlerle dolu bir dizi başladı! NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Beyaz Yalan 2. bölümüyle 3 Nisan Cuma akşamı ekrana geldi. Dizi ilk bölümüyle TOTAL'de 30. AB'de 28. ABC+1'de 25.oldu. Bu sonuçların ardından Show TV dizinin gün ve saatini değiştirdi. Yayın günü pazartesi 20.00'den Cuma 23.15'e alındı.

Konusu ve oyuncularıyla beğeni toplayan Beyaz Yalan dizisi birbirinin kopyası ancak bir o kadar da birbirinden farklı olan iki gencin heyecan dolu hikayesini konu alıyor. Merakla beklenen Beyaz Yalan dizisinin son bölümünde Melek bir süre Alara'nın yerine geçti. Bu sırada Alara yaşam mücadelesi veriyordu. Melek mahalleye dönünce de Alara'nın boşluğu fark edildi ve herkes onu aramaya koyuldu.

BEYAZ YALAN 2. BÖLÜM ÖZETİ

Melek ortadan kayboldu. Villadaki yaşamına alışamayan Melek için durum daha da zorlaştı. Halil gözü dönmüş bir şekilde Melek'i aradı. Öte yandan Alara da evinde değildi. Melek mahalledeki evine dönünce herkes Alara'yı aramaya koyuldu ancak Alara hastanede yaşam mücadelesi veriyordu.

BEYAZ YALAN DİZİSİNİN KONUSU

İnsanlar çift yaratılmıştır derler... Alara ve Melek'i yan yana görenler, bu sözün doğruluğuna yemin edebilirdi... Bu iki genç kız, sanki birbirinin kopyası gibiydi... Farklı olan tek şey, kaderleriydi... Ağzında gümüş bir kaşıkla doğmuştu Alara... Hayal edebileceği her şeye sahipti, özgürlüğü hariç...

Melek ise yoksulluğun içine açmıştı gözlerini... Güzeldi, iyi kalpliydi, çalışkandı, hırslıydı... Belki de tek ihtiyacı olan şey, bugüne kadar yüzüne gülmeyen şanstı! Beyaz Yalan, bu iki genç kızın hayatlarının kesişmesinin hikayesi... Alara'ya özgürlüğünü, Melek'e de hayat boyu beklediği şansı vaad eden bir oyunun hikayesi...

DİZİNİN OYUNCULARI

Kutsi ve Deniz Baysal'ın başrollerini paylaştığı Beyaz Yalan dizisinde; Ebru Aykaç, Ege Aydan, Onur Dikmen, Ebru Aytemur, Çağlar Sayın, Seher Terzi, Çetin Karakul, Biran Damla Yılmaz, Fatih Dokgöz , Dilara Topuklular, Berkan Bulut, Elif İskender, Ayça Yağcıoğlu, Özge İnce ve Pınar Deniz gibi isimler rol alıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler