MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri düğününe ünlü akını

Engin Hepileri ve uzun süredir beraber olduğu Beyza Şekerci evlendi. Ünlü konuklar Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin düğününden kareleri sosyal medyadan paylaştı.

Kara Ekmek dizisinde Taylan karakterine hayat veren Engin Hepileri ve İntikam dizisinden rol arkadaşı olan Beyza Şekerci, dün akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda dünyaevine girdi. Başta Karadayı dizisinin Hakime Feride'si Bergüzar Korel olmak üzere ünlü isimler, düğüne dair detayları sık sık sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Sanat dünyasını buluşturan Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çiftinin düğününe 300 kişi katıldı: Bergüzar Korel-Halit Ergenç, Kenan Doğulu-Beren Saat, Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak, Demet Evgar, Bülent Sağyaşar, Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan, Özge özberk, Hande Doğandemir gibi isimlerin de arasında bulunduğu düğün törenine çok sayıda ünlü katıldı.

ENGİN HEPİLERİ BALAYI PLANLARINI AÇIKLADI

Düğün öncesi bir hayli heyecanlı oldukları gözlenen Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çifti, ayaküstü basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Engin Hepileri, ''Bu kadar güzel bir kadınla hayatımı birleştirmek tarif edilemeyecek bir duygu. Hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum desem hiçte abartmış sayılmam. Bu sabah çok güzel uyandım. Artık ben, sen değil biz olarak devam edeceğiz'' dedi. Balayı için 4 günlük bir tatil planı yaptıklarını da açıklayan Engin Hepileri; ''Bu mevsimlerde Türkiye'nin güzelliği bir başka oluyor. Marmaris tarafında güzel bir dört gün geçireceğiz inşallah'' dedi. Çocuk sahibi olmak istediklerini de belirten çift, ''Anne baba olmayı düşünmek bile bize heyecan veriyor. Sabırsızlanıyoruz doğrusu.'' dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler