MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir Deniz Hikayesi 4. bölümde Reyhan yüzüğü attı

Kanal D'nin iddialı yeni sezon dizisi Bir Deniz Hikayesi 4. bölümüyle ekranlara geldi. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olmaya aday Bir Deniz Hikayesi son bölümünde neler yaşandı? İşte, dizi severleri ekrana kilitleyen Bir Deniz Hikayesi 4. bölümünde yaşananlar!

BİR DENİZ HİKAYESİ 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Eski Türk filmi tadındaki senaryosuyla dikkat çeken Bir Deniz Hikayesi bomba gibi bir bölümle daha izleyici karşısına çıktı. 4. bölümüyle ekrana gelen dizide olaylar arka arkaya geldi: Hakan'ın İstanbul'a gelmesi işler fena karıştırtı. İzleyenlere duygusal dakikalar yaşatan Bir Deniz Hikayesi, artık tamamen İstanbul'da devam etmeye başladı . Dizinin bu haftaki bölümünde oğlundan daha fazla ayrı kalamayan Zeynep, arka arkaya hamleler yaptı. Durumu öğrenen Hakan ise soluğu İstanbul'da aldı. Başrollerini; Emre Kızılırmak, Begüm Birgören, Emir Berke Zincidi ve Başak Parlak paylaştığı Bir Deniz Hikayesi 4. bölümü 6 Ekim Salı akşamı yayınlandı!

BİR DENİZ HİKAYESİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

Bir Deniz Hikayesi son bölümünde; Deniz, Zeynep'le vakit geçirdiğini babasından sakladı. Zeynep, daha fazla dayanamadı ve Deniz'i Hakan'ın elinden almak için şartları fazlasıyla zorladı. Bunun üzerine Hakan soluğu yine İstanbul'da aldı. Aslan Bey geçmişle yüzleşmek zorunda kaldı. Zeynep bir yandan babası bir yandan yeni kavuştuğu oğlu arasında gidip gelmekteydi. Reyhan'ın artık Zeynep'in hayatlarının içinde olmasına tahammülü kalmamıştı. Hakan'ın kafası ise oldukça karışıktı. Zeynep, mahkeme kararı ile Deniz'i Hakan'dan alabildi mi? Hakan'ın kafa karışıklığı Reyhan ile arasını bozdu mu? Zeynep, oğlundan ayrı kalmasına neden olan babasını affadebildi mi? Tüm bu soru işaretleri, Bir Deniz Hikayesi 4. bölümünde yanıt buldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler