MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zuhal Topal bu kez kendi trolledi

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programını trollemek moda oldu. Korcan Cinemre'den sonra başka bir genç de Zuhal Topal'la programını trollemek istedi ancak ekibin durumu son anda fark etmesiyle amacına ulaşamadı.

Fox Tv ekranlarında yayınlan izdivaç programı Zuhal Topal'la da yine bir trol vakası yaşandı ancak bu kez trolleyen aday değil, program sunucusu Zuhal Topal oldu. Sayısı hergeçen gün artan izdivaç programlarında ilginç adaylar ve diyaloglar neredeyse alışıldık bir durum olsa da hala "yok artık" dedirtecek anlar yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la programına katılan Korcan Cinemre, gelin adayı ve stüdyodakileri hatta program sunucusunu bile Ti'ye almış, "Zuhal Topal'la programını trolleyen damat adayı" isimli videoyla milyonlara ulaşmıştı. Olaydan haftalar sonra yine bir trol vakası yaşandı. Bu kez trolleyen taraf Zuhal Topal ve ekibi oldu.

SEN BU İŞİN SONUNU DÜŞÜNMEDİN Mİ?

Damat adayı olarak yarışmaya katılan genç, kritlerini belirterek kendine uygun bir eş aradığını söyledi. Can isimli aday; "Yalan söylemeyen birini istiyorum", "40 yaşında olmasın ama yaş sınırlamam yok" gibi istediği talibin özelliklerini sıralarken stüdyodaki tüm kadınlar, hatta programın müziklerini yapan müzisyenler de ona talip olmaya başladı. Gencin şaşkın bakışlarından iyice keyiflenen ekip, "Alçaklara kar yağdı üşümedin mi/ Sen bu işin sonunu düşünmedin mi" şarkısıyla dans etmeye başladı.Daha sonra Zuhal Topal, Can'ın Facebook hesabından paylaştığı bir yazıyı okudu. Yazıda ise "Güzel bir şey öneren olursa yaparım, yarın tüm gün bu saçmallıkla uğraşacağım" yazıyordu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler