MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu Tarz Benim Eleme Gecesiyle Show Tv'de final yaptı

Bu Tarz Benim yarışması final yaptı. Reytinglerde istenilen seviyelere gelemeyen Bu Tarz Benim eleme gecesiyle birlikte ekranlara veda etti. Moda programı yeni konseptine rağmen bekleneni veremedi.

Show Tv'de ekrana gelen Bu Tarz Benim eleme gecesiyle izleyenlerin karşısına son kez çıktı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Bu Tarz Benim final bölümüyle ekranlara veda etti. Program konsept eleme gecesiyle izleyenleri ekrana kitledi. Yeni bir formatla devam etmesine rağmen Bu Tarz Benim beklentileri karşılayamadı. Program 21.45'te Show Tv'de ekrana geldi.

Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna, Stil Danışmanı Umut Eker ve Manken Chloe Loughnan Ortaç yer aldı. Programın muhteşem Eleme Gecelerinde ise, Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy da jüri koltuğunda oturdu.

BU TARZ BENİM'DE ELEME HEYECANI

Ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim, muhteşem jürisi ve birbirinden iddialı 11 kadın ve 11 erkek yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses getiren Bu Tarz Benim'in izleyicileri büyüleyecek Eleme Gecesi ise, Cumartesi akşamı canlı yayınla Show TV ekranlarında yer aldı.

Kötü giden ratingleri nedeniyle erken final yapan yarışmanın erkeklerde birincisi Can olurken, kadınlarda da İdil oldu.

Reytinglerde çakılan Show TV'deki Bu Tarz Benim yarışmasının final gecesinde jüri üyesi Bülent Ersoy, "Yenildik ama yine de güler yüzlü ve başımız dik. Suç biraz da bizde demek ki" dedi.

BAŞIMIZ DİK

Akel'den sonra sözü alan jüri üyesi Bülent Ersoy, reytinge kurban olmalarına üzüldüklerini ancak yine de güler yüzlü ve başlarının dik olduğunu vurguladı. Suçun biraz da kendilerinde olduğunu dile getiren Ersoy, "Rüküştük demek ki. Çünkü en büyük jüri halktır. O ne derse o" dedi.

ONLARIN DA GÜNÜ DEĞİŞTİ

Sessizliğini koruyan ve biraz da üzgün olan diğer jüri üyesi Cemil İpekçi'ye dönen Bülent Ersoy, aralarında tartışma yaşadıkları TV 8'deki yarışmayı kastederek "Üzülme. Bizim perdemiz burada indi ama onların da günü değişti" diyerek tesellide bulundu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler