MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aycan Nurcan Şencan kardeşler Bu Tarz Benim'de 1. oldu

Bu Tarz Benim final gecesinde birinciliği Aycan Nurcan Şencan kardeşler üstlenerek büyük ödülün sahibi oldular. Her bölümü olaylı geçen Bu Tarz Benim final gecesinde ikinci olan isim ise Ayşenur Balcı oldu.

Haftanın 7 günü izleyici karşısına çıkan fenomen yarışma programı Bu Tarz Benim ilk sezonunda sona gelindi. Her hafta eleme heyecanı yaşayan yarışmacılar, bu hafta final heyecanı yaşadı. Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Aycan Nurcan Şencanlar'ın finalde yer aldığı Bu Tarz Benim final bölümü bu akşam saat 20.00'da ekrana geldi. Yarışma programında 100 bin TL'lik büyük ödülü Aycan-Nurcan Şencan kardeşler kazandı.

Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı, jüri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurtan Erez'in oturduğu yarışma programı Bu Tarz Benim cumartesi akşamı yayınlanan final bölümü televizyona damga vurdu. Final heyecanının yanında, benzersiz şovlarıyla ekrana gelen Bu Tarz Benim'in olaylı başlayan ilk sezonu cumartesi akşamı son buldu.Nefeslerin tutulduğu yarışmada Serter, Bu Tarz Benim'in ilk sezon şampiyonunun Şencan Kardeşler olduğunu açıkladı.

Birbirinden güzel şovlarıyla izleyici karşısına çıkan Bu Tarz Benim'in finalinde, jüri koltuğuna oturan isim şarkıcı Hande Yener oldu. Hande Yener performansıyla geceye damga vurdu. Cumartesi akşamı ekrana gelen final bölümünde 1. seçilen yarışmacıyı jüri üyelerinin yanında halk da seçebildi. Yarışmaya halk SMS'leriyle dahil oldu. Jüri üyelerinin oyu ve SMS'lerin ortalamasıyla Bu Tarz Benim'in kazananı 100.000 TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.Ezgi Baylar, Ayşegül Balcı ve Aycan-Nurcan Şencan'ın çekiştiği ve jürinin puanlarıyla SMS'lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşanın kazanacağı yarışmada Serter ilk olarak yarışmanın üçüncüsünün Baylar olduğunu söyledi. Daha sonra 1. açıklandı.

Büyük ödülü alan ikizlerden Nurcan Şencan duygularını şöyle dile getirdi: "Bizi destekleyenlere teşekkür ederiz. Bize her zaman destek olan annemize ve şu an Adapazarı'nda izleyen babamıza teşekkür ediyorum. Bizlere inandılar. Buraya her sabah geldiğimizde, buradaki arkadaşlarımız bize yardımcı oldular. Sürekli moralimizi düzeltmeye çalıştılar. Hepsine teker teker teşekkür ediyoruz."

İzleyicilerden ise finale büyük tepki vardı. Final uzun süre banttan yayınlandı, izleyicilerden SMS atmaları istendi. Gecenin sonunda ise canlı yayına geçildi, bu kez de ne jüri vardı ne seyirci... Bir haftadır canlı yayınlanacağı duyurulan ve finali banttan yayınlanan yarışmanın canlı yayını esnasında Nur Yerlitaş başka bir mekanda kahve içerken fotoğrafını paylaştı.

Bu Tarz Benim finalde eski yarışmacılar da seyirci olarak yarışmaya katıldı. Elenen yarışmacılardan Nur Bozar'ın da finalde yarışmaya seyirci olarak katılması her zamanki gibi olay oldu. Diğer yarışmacılardan Tuğce Ergişi, Ayşegül Melisa Doğan, Ayşenur Balcı, Sara Ayşem Koçoğlu, Esra Özüver, Gizem Kayaalp, Buse Doğanay, Özlem Özden ve Gizem Güler'in de seyirci olarak final bölümünde yer aldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler