MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Özçivit'den dizideki rol arkadaşına büyük teklif

Yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit, 3. sinema filmi için kolları sıvadı. Senarist, yapımcı ve oyuncu kimliğiyle tamamen kendine ait bir film çekecek olan Burak Özçivit, rol için yeni dizisindeki rol arkadaşı Neslihan Atagül'e teklif götürdü.

Dizi ve sinema dünyasının yakışıklısı Burak Özçivit, yapımcılığa da el attı. İkinci filmi olan Kardeşim Benim ile sinema severlerle buluşmaya hazırlanan Burak Özçivit, üçüncü filmi için de hazırlıklarına başladı. İlk filmi Aşk Sana Benzer'de Fahriye Evcen ile başrolü paylaşan ve 1.5 milyon gişe rakamına ulaşmasıyla yeni projeleri hayata geçiren Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver'in başrollerinde olduğu 'Kardeşim Benim'in çekimleri biter bitmez, kendi çekeceği film için kolları sıvadı.

NESLİHAN ATAGÜL KABUL ETTİ

Film sektöründe kendi patronu olmak için çalışmalara başlayan Burak Özçivit'in 10 yılda yaklaşık 20 hikaye yazdığı biliniyor. Yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu kimliğiyle ilk filmini çekecek olan Burak Özçivit, üçüncü filminde ise yeni dizisindeki partneri Neslihan Atagül'ü oynatmak için teklif götürdü. Yeni sezonda Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit ile başrolü paylacak olan Neslihan Atagül'ün teklifi kabul ettiği öğrenildi.

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit, Güzel Sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Best Of Model Worl'de dünya ikincisi olan Burak Özçivit, yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. İlk deneyimini Eksi -18 dizisinde yaşayan yakışıklı oyuncu, çıkışını Zoraki Koca ile yapmıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide boy gösteren Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle zirveye çıkmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler