MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Özçivit rol arkadaşı Neslihan Atagül'ün düğününe katılmadı

Türkiye dün akşam sosyal medyada Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin evliliğini konuştu. Twitter'da birçok hashtag'ler oluşturularak binlerce yorum yapıldı. Düğünden sonra ortaya çıkan bir ayrıntı ise en az düğün kadar konuşulacağa benziyor. Çiftin mutlu gününde gözler Atagül'ün 'Kara Sevda' dizisinde başrolünü paylaştığı Burak Özçivit'i aradı.

Dün akşam Kanlıca Ajia Otel'de 2 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün düğün törenine Neslihan'ın eski rol arkadaşı Burak Özçivit katılmadı.

Şu sıralar İtalya'da sevgilisi Fahriye Evcen'le birlikte tatilde olan Özçivit'in Kara Sevda dizisinin yayınlandığı dönemde başrolünü paylaştığı Atagül'le yakınlaştığı sahnelerin Doğulu'yu kıskançlık krizine soktuğu iddia edilmişti. Çift bu iddiaları yalanlamış ancak çiftler aynı ortamda bir araya gelmemeye başlamıştı.

Aslında Özçivit ile Doğulu arasındaki bu gerginlik 8 ay önce başladı. Burak Özçivit'in, Neslihan Atagül'le öpüşme sahnesi sonrası yaptığı "Kadir arkadaşım. Bizde yanlış olmaz" sözleri tartışmanın fitilini ateşlemiş, Doğulu da bu sözlere "Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli" diye karşılık vermişti. O günden bu zamana kadar iki oyuncu arasındaki ipler tamamen koptu.

NESLİHAN 'DOĞULU' TT OLDU
Bu arada Neslihan ile Kadir'in düğününe ait fotoğraf ve videolar dün akşam 'NeslihanKadirWedding', 'NeslihanKadirevleniyor', 'NeslihanDoğulu', 'Sonsuzakadarevet' hashtag'leri ile sosyal medyada paylaşıldı.


Gecenin sonunda paylaşımların sayısı ise 2 milyonu geçti. Neslihan Atagül de nikahın ardından 'Neslihan Doğulu' olarak TT listesine girdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler