MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Özçivit'e benzerliğiyle şaşırtan Barış Egemen kim? sorusunun yanıtı

Burak Özçivit'e olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Barış Egemen'in oyuncunun hışmına uğradığı iddia edildi. "Barış Egemen kim?" soruları tekrar gündeme geldi.

Burak Özçivit'e benzerliğiyle zaman zaman gündeme gelen Barış Egemen, ünlü oyuncunun babasının işlettiği mekana gitti. Burak Özçivit'in babasının işlettiği Levent'teki Balibey Döner Restaurant'a giden Barış Egemen, ikizi kadar benzediği oyuncuyla karşı karşıya geldi. İddialara göre ikilinin karşılaşması mekanda gerginliğe neden oldu. Babasının mekanında Barış Egemen'i gören, Burak Özçivit'in çok sinirlenip,"Mekanımda ne işin var? Ekranlara çıkıp benim üzerimden prim yapmaya çalışıyorsun. Utanmadan buraya gelmişsin, seni görmek istemiyorum" diyerek benzerini kovdu. Çıkan haberlerin ardından Barış Egemen kimdir? soruları tekrar gündeme geldi.

BARIŞ EGEMEN KİMDİR?

Burak Özçivit'e benzerliğiyle dikkat çeken ve ciddi bir hayran kitlesi kazanan Barış Egemen 23 yaşındadır ve Nişantaşı Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Bir kaç sinema filminde rol alan Barış Egemen, en son Bu Tarz Benim yarışmasında boy göstermiştir.

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit, Güzel Sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Best Of Model Worl'de dünya ikincisi olan yakışıklı oyuncu, yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. İlk deneyimini Eksi -18 dizisinde yaşayan Burak Özçivit, dizilerdeki çıkışını Zoraki Koca ile yapmıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide boy gösteren Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle zirveye çıkmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler